Un primar activ

Transilvania, nu!
Arta urbană

Atunci când trebuie să recunoaștem un lucru evident, e absolut normal să o și facem. Astfel, recunosc că actualul primar, nu este un om pe placul meu, dar acesta are niște calități pe care unii primari dinaintea lui nu le-au avut. Mi se pare normal să nu fie pe placul tuturor, ar fi și aberant să fie așa.

Nu știu cine se ocupă de imaginea sa, însă o face impecabil. Dacă până nu demult, aveam un primar care își făcea simțită prezența o dată la patru ani, acum parcă nu mai putem scăpa de actualul. Presa, televiziunea și radioul, Cătălin Cherecheș e peste tot. De aceea, băimărenii sunt vrăjiți de carisma lui.

Cel mai activ primar, face o treabă excelentă și pe platformele de socializare. Pagina sa de facebook este fără doar și poate un canal de comunicare pe care îl folosește la maxim. Evenimentele importante din oraș, de la care dânsul nu poate lipsi, apar pe pagina sa, la doar câteva minute după încheiere.

După umila părere a unora, alesul băimărean tinde să exagereze cu prezența sa prin cotidianul din Baia Mare. Însă, să fim totuși realiști, avem nevoie de comunicare între cetățean și administrație. Dacă el vine și ne ascultă, noi ne-am făcut treaba. De aici încolo, depinde de el dacă chiar ascultă doleanțele.

Dacă ne înconjurăm de oameni care mereu ne laudă și ne aprobă, după o perioadă tindem să fim penibili. Acest lucru mai trebuie cizelat și atunci, cred că actualul primar, poate deveni și viitorul. Nu trebuie să ne facă nouă contestatarilor pe plac, dar trebuie să își recunoască greșelile, pentru că doar așa poate progresa.

Sursa foto.

Comentarii

  1. By Bucur

  2. By Stefan

  3. By Adrian B

  4. By Andreea D.

  5. By Andreea D.

  6. By alin

  7. By Adriana

  8. By Mona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *