Baia Mare ascultă…

muzicabaiamareDragi cititori, îmi permit să fiu al naibii de mândru de orașul meu. Bine, motive vă tot înșir aici de aproape un an de zile, însă, de data asta parcă mi-e mai drag să scriu despre ceea ce urmează. Deci, vă recomand să urmăriți cu atenție rândurile de mai jos.

Știm cu toții situația jalnică în care ne aflăm noi, societatea română. Prin urmare, prea puține raze de soare se întrevăd la orizont, dar, uneori parcă ne putem depăși condiția balcanică. Cu evenimente ca Earth Hour sau Lets Do It Romania dăm impresia că am scăpat de prostie și miserupism.

Însă, trece o perioadă și ne afundăm și mai adânc în r…t. Oamenii uită că au făcut ceva, nu îi mai interesează rezultatul și se reîntorc la vechile tabieturi. În mod special, ne enervează pe toți atunci când cineva aruncă mizeria pe jos sau ascultă manele la telefon pe stradă.

Acum, să nu credeți că la Baia Mare nu se ascultă manele, însă cei de la T4UTH au demonstrat un lucru important. Oamenii de pe stradă ascultă muzică. Nu contează că e populară, rock, rap sau dance, important e faptul că, cel puțin ceea ce se ascultă se poate numi muzică.

Incultura și mediocritatea din țara asta se poate combate doar prin repetarea la nesfârșit a unor fapte asemenea celor menționate mai sus. Putem spera la mai bine doar atunci când o majoritate va spune NU manelizării și manipulării televiziunilor. Știu că poate pentru unii nu li se pare ceva extraordinar, dar pentru mine e. Atunci când întrebi aleatoriu oameni pe stradă și nimeni nu îți spune că ascultă manele, trebuie să fii puțin mândru.

Deci, vă rog minunați-vă de băimărenii mei care ascultă …

Sursa foto.

 

14 comentarii

  1. Eheee.. sunt multi care asculta Manele dar nu recunosc… muzica de calitate de la noi a cam disparut din pacate…

  2. Da , m-a uimit si pe mine , si uni chiar asculta muzica chiar ok , vorba ta muzica muzica , am fost foarte incantat cand am vazut acest video , buna si initiatvia si prezentarea celor de la t4uth !

  3. Yahhh, man…sake it up…Dacă îmi permiți o apreciere, te iubesc pentru articolul acesta…Este cel mai tare….Dacă îmi permiți o sugestie: caută Lions Club Rivulus Dominarum, sigur-dacă au creierii în cap – au nevoie de un OM ca tine.

  4. Super, deşi eu cred că de fapt cei mai mulţi ascultă muzică faină, bună, cum zici, şi nu manele… Să ştii că şi pe mine m-a încântat acest video, nici nu îmi vine să cred că m-am uitat la tot, de obicei, dacă are mai mult de 5 minute, nu am răbdare, dar ăsta a fost fain, interesant. Păi să fiţi făloşi voi acolo la Baia Mare! 🙂

1 trackback / pingback

  1. Sâmbătă asta cu Gașca...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*