Bârfitoarea-Baia Mare

UPDATE: Cred că Bârfitoarea a fost depistată. La ora actuală a dispărut cu totul din online.

Se vede și se aude, însă puțină lume alege să și vorbească. Cine o face își dorește anonimatul, din diverse motive. Așa se face că în peisajul online băimărean, a apărut de ceva timp o pagină de facebook.

Bârfitoarea-Baia Mare, căci despre ea vom vorbi, se descurcă binișor. A provocat deja atâtea valuri, încât la solicitarea celor care s-au simțit lezați de bârfele (adevărate ori ba) aduse la lumina zilei, a fost închis pe termen limitat de facebook.

Știu, nu e frumos să bârfești, însă cei de aici au dat dovadă de caracterul Nostradamus. De obicei, bârfele lor s-au adeverit. Că se supără lumea, asta e. Hateri au fost, sunt și vor fi. Important e să ne facem noi restul treaba. Adevărul va ieși la iveală, într-un final.

Nu fac show din bârfe, nici nu atacă gratis, însă punctează fix acolo unde trebuie. La ora actuală, sunt din nou la început de drum, iar eu zic că merită vizitați și promovați. Sunt printre puținii care au cojones pe malurile Săsarului.

Și da, vorba lor, fără FOC…nu iese FUM!

14 comentarii

  1. Eu m-am uitat o singura data pe aceea pagina de facebook, cand se luau de un blogger de 19 ani. Nu mi se pare ok, eu una nu as promova asa ceva. Daca ai cojones, scrii cine esti. Dupa perdea suntem toti viteji.

  2. Sa iti spun si de ce m-am gandit sa ii promovez, imi plac materialele lor care se invart in jurul politicienilor si lacheilor lor. Doar pentru asta merita urmariti.

  3. De-acord cu Alina! Am citit și eu articolul despre care pomenește și erau doar bârfe răutăcioase, indiferent dacă erau sau nu adevărate. Dacă cei din spatele paginii ar avea într-adevăr coloană vertebrală, nu s-ar ascunde în spatele anonimatului, pentru că cei atacați au dreptul să știe cine îi acuză și, mai mult, au dreptul să se poată apăra. Părerea mea.

  4. Se pot aparea. Liberteatea de exprimare e valabila pentru toti. Daca cei din spatele paginii doresc anonimatul, sa fie. Mie imi place ceea ce fac cei de acolo 🙂 Sa o tina tot asa.

  5. Nu zic să nu-i susții. E treaba ta. Dar mie niciodată nu mi-au plăcut bârfele și bârfitorii.

  6. Sincer, nici mie 🙂 Insa, imi place la pagina respectiva ca zice exact ceea ce presa locala incearca sa ascunda. Stii cum e, gusturile nu se discuta 🙂

  7. Mă voi uita pe pagină.La primna vedere sunt numai nişte poze.Nu ştiu ce să zic, dar văd că deja e controversată.

  8. am vazut’o si eu pe asta pe fb de ceva vreme.. chestia e ca prinde, cand se lega de ceva pitipoanca toti ii sareau aleia in cap..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*