Se simte vacanța

O întreagă săptămână voi fi offline. Timp în care mă voi relaxa și voi petrece timp cu fetele mele 🙂 Dar, până a începe relaxarea propriu-zisă, m-am gândit să vă țin la curent cu două întâmplări recente din oraș.

Voi începe prin a vă prezenta pagina de facebook a unei amice, foarte pricepută în ale artei. Este vorba de Noemi, care face și drege de ceva vreme. Pictează, desenează și face bijuterii handmade. Știu că o să vă placă, în special doamnelor și domnișoarelor…creații unicate din partea K-Line Accesories.

Miercuri, Zmenta.ro a lansat o piesă. Cu dedicație pentru cocălarii și pițipoancele patriei. Nu de alta, dar e bine să știți că omul e cu ochii pe voi. Puteți deveni o vedetă în prezentările sale, iar asta nu știu cât de bine face la ego.

Urmează o perioadă de off, de care voi profita. Până atunci las orașul în mâini bune, sper.

14 comentarii

  1. S-aveți vacanță frumoasă și să ai grijă de fete :). Și relaxați-vă cât de mult puteți, fiindcă imediat se termină cu liniștea pentru următorii ani.

  2. Se pare ca si tu iti iei concediu ca si maine: cand il termina toti! 😀 Eu mai am de asteptat inca un pic … dar nu mai e mult nici la mine. Concediu placut si linistit sa ai! 😉

1 trackback / pingback

  1. Sa ciocolatim | Jurnal de Belgia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*