Concediu rules!

destinații de concediu

Pleacă omul liniștit în concediu, știți și voi cum e. Te aștepți la relaxare, pace și armonie. Însă, astrele nu mi-au fost favorabile. Trei evenimente, de importanță mondială, au ținut afișul acestor zile.

Începem în ordinea cronologică, deci să vă spun ce cred eu despre Roșia Montană. Sunt pro deschiderea perimetrelor miniere, indiferent de locație. Nu îmi convine deloc metoda de cianurare, deoarece, credeți-mă, eu, noi, cei din Baia Mare știm ce înseamnă acest lucru.

Când ai impresia că protestatarii vor schimba lumea, se întâmplă tragedia băiețelului ucis de maidanezi. Nu a fost om sau știre care să nu ne prezinte cazul. Nu sunt de acord cu animalele pe străzi, trebuie făcut ceva în privința aceasta. Iar, acest lucru îl putem face doar noi, oamenii. Deci decizia stă în mâna noastră, indiferent de modalitate.

Când te-ai aștepta să se liniștească apele, ajung ”frații” de peste Tisa la București. Bineînțeles că s-au comportat exemplar, mândria națiunii maghiare, ce mai. Sper doar ca lumea să nu generalizeze, deoarece 1000,2000 sau 3000 de bătuți în cap nu sunt reprezentativi. Victoria din teren a liniștit apele, până în 15 martie maghiarii nu mai fură Ardealul. 🙂

Trei evenimente majore care au încercat să se pună cu chilax-ul meu, dar nu au reușit. Așadar, cu forțe proaspete, cu idei și schimbări, să trudim iar pentru un trai mai bun. Nu?

 

16 comentarii

 1. Trebuia sa inchizi tv, radio, internet, tot si nu te-ar mai fi deranjat nimic in concediu. Cand le-ai fi redeschis aproape ca ai fi crezut ca ai ajuns pe alta planeta (de nebuni).
  Bine ai revenit!

 2. Bine ai revenit! Cam multe s-au întâmplat într-o săptămână, dar n-ai pierdut mare lucru!

 3. Bine ai revenit!
  Nici măcar să glumim nu putem, când e vorba de Ardeal şi de ideile idioate ale unor organizaţii extremiste, cum e UDMR, care ar trebui scoasă în afara legii, măcar pentru faptul că e organizată pe criterii etnice. De altfel, aceşti extremişti au sesizat forurile conducătoare ale fotbalului că românii s-ar fi comportat rău faţă de suporterii unguri veniţi la Bucureşti! M-am crucit, dar m-am liniştit când am auzit de unde vine plângerea. Prost e fptul că etnicii maghiari nu se delimiutează de această organizaţie, care se erijează în reprezentanta intereselor maghiarilor din România. E trist. Eu însumi am rude printre etnicii maghiari şi ştiu foarte bine că
  între UDMR şi restul maghiarilor e diferenţă mare.

 4. O diferenta uriasa. Nu trebuie amestecate cele doua. E ca si cum ai spune ca romanii sunt aceiasi cu PSD sau PDL.

 5. Bine ai revenit, Robert! 🙂
  Mi-a plăcut cum ai sintetizat cele 3 probleme care au ţinut capul de afiş săptămâna trecută (probabil şi asta).
  După felul în care ai pus totul în pagină, la obiect, scurt şi concis, dar mai ales logic, bag de seamă că ţi-a priit săptămâna de concediu. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*