Black Friday la Elanko.ro

În perioada 22-24 noiembrie 2013 la Elanko.ro se dă startul la Black Friday, cu super reduceri la o gamă variată de electronice, electrocasnice și produse IT.

La Elanko.ro, magazin virtual prezent în mediul online de peste 10 ani, recunoaștem calitatea, motivarea și performanța ca factori principali în atingerea succesului.

După reușitele primelor ediții de Black Friday, Elanko.ro participă pentru a treia oară consecutiv la acest eveniment major din mediul online. Anul aceste venim în întâmpinarea clienților noștri cu oferte la o gamă mult mai diversificată de produse.

Dorim să fim mereu aproape de clienți și să ne adaptăm exigențelor pe care ni le cer.

 

11 comentarii

 1. sunt curios ce preturi vor avea la laptopuri, daca tot este Black Friday macar sa faca o reducere de 2-300 lei …

 2. Adica imprumutam un eveniment de la americani si apoi il schimbam cand avem chef 🙂
  Blach Friday e in ultima vineri a lunii noiembrie.

 3. Presimt că până pe 1 Decembrie o să aud numai „Black Friday”, „Black Friday”, „Black Friday”, iar după aceea o să-mi aud prietenii plângând că nu au mai găsit televizorul ăla pe care puseseră ochii, că telefonul pe care şi l-au dorit de când s-a născut s-a vândut fix când să dea el click pe cumpără.

 4. Asta ca sa nu fie romanii tentati de reducerile adevarate de pe site-urile straine si sa aleaga sa cumpere de acolo.

 5. Bine ca Elanko are si magazin online. Nu inteleg de ce nu fac investitii in magazinele fizice, de exemplu cel din Sighetu Marmatiei un magazin de toata rusinea. De ce? Nu exista preturile pe produse, nu specificatii si desigur un miros foarte frumos (care te face sa iesi afara din magazin). Am mers recent in Elanko (Sighet) si deja m-am plictisit sa intreb vanzatorul „cat costa?”, „ce specificatii are?” si asa mai departe. E normal? NU! Desigur, directorul magazinului din Sighetu Marmatiei nu stie inca ca suntem in 2013, nu stie ca un magazin trebuie sa nu „puta” cand intri in el si multe altele.
  Am vazut cateva produse pe elanko.ro, dar sunt produse de o firma care desigur face produse ieftine (omega). Unele reduceri chiar sunt bune, doar ca exista multe magazine care ofera produse mult mai ieftine. Sper sa mearga vanzarile bine pentru elanul din Maramures.
  PS: Stiu ca nu imi vei aproba comentariul, e si normal pentru un angajat ELANKO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*