Bloggeri băimăreni VI

Bloggeri baimareni      Bloggerii băimăreni a ajuns la episodul șase. Sincer, deja încep să rămân fără material. Poate pentru că nu cunosc eu prea mulți băimăreni cu blog sau încă nu s-au arătat distinșii proprietari nouă.

      Nu știu dacă îl cunoașteți voi pe următorul domn, însă vă asigur că nu o să vă plictisiți citindu-l. Dan, activează de ceva vreme online și anul acesta va împlini 4 ani de blogging. Nu este axat pe o nișă în mod special, tratează tot felul de subiecte și este activ în fiecare zi.

O fostă componentă a unui blog prezentat anterior s-a gândit să își încerce norocul și pe cont propriu. Este vorba de Cristina, care ne încântă în pur stil feminin. Fiind un gurmand, nu are rost să ghiciți de ce o vizitez în fiecare zi. Rețetele îmi dau idei și nu de puține ori ne-au scos din încurcătură atunci când ne blocam cu nevasta la alegerea meniului:) .

Ați mai auzit voi de un moldovean moroșan? Dacă nu, vă spun eu că există și profesează în lumea 2.0 băimăreană. Andrei, căci desre el este vorba, un traficant de povești, istorii și pățănii, dupa cum se și autointitulează. Gândurile lui negre ne sunt prezentate frecvent, având o temă diversificată.

Eu zic că deocamdată  ajunge, așa că vă las să îi descoperiți pe cei prezentați în acest mic serial. Cred că toți bloggerii băimăreni prezentați pot să satisfacă și cel mai pretențios cititor.

15 comentarii

  1. Foarte interesant blogul lui Andrei. Iar Cristina nu are o pagina despre.

  2. Ce vointa pe tine sa ii cunosti pe bloggerii din oras. Eu stiu doar doi bloggeri din Craiova. Cred ca trebuie sa iau masuri:)

1 trackback / pingback

  1. momentul comentatorilor lunii februarie | DANAP.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*