Candidati USL Baia Mare

Dupa cum v-am promis saptamana trecuta voi incerca sa prezint cat mai obiectiv candidatii formatiunilor politice care au decis sa isi rotunjeasca veniturile in urmatorii patru ani.
Voi incepe prin a prezenta candidatii monstruoasei coalitii USL. Stim cu totii ca in interiorul USL  a fost o problema majora atunci cand lupii batrani au renuntat la ideea de nou pentru vechi. S-a mers pe mana celor vechi si total nefolositori. Probabil cei vechi mai aveau de rezolvat anumite probleme prin parlament.

Astfel pentru Senat Colegiul 1 Baia Mare l-au aruncat in lupta pe nimeni altul decat Titus Liviu Pasca. Omul a indeplinit aceeasi functie si in perioada 1996-2000 cat si in actualul parlament, insa fara a realiza nimic. Ca sa nu zica ca sunt pertinent, dansul alaturi de alti colegi din senat a avut 52 de initiative legislative din care doar 5 au deventit legi. Omul este cunoscut prin Baia Mare, dar total neinteresant din punct de vedere politic prin Bucuresti. Desi nu a prezentat nimic concret, cei de la USL au mers in continuare pe mana dansului. Pacat.

Pentru Camera Deputatilor Colegiul 1 Baia Mare Vest se arata extrem de increzator in sansele domnului Mircea Dolha. Nimeni altul decat cel mai cunoscut traseist politic din oras. Omul asta si-a schimbat mai des partidele politice decat ciorapii. Promite marea cu sarea, dar daca este sa urmarim cu atentie realizarile sale politice ne vom ingrozi. Fost viceprimar si primar interimar, se observa ca isi doreste mereu sa iasa pe locul 1, insa de fiecare data pierde lamentabil. Important de retinut ca el reprezinta ideea de nou in USL Baia Mare.

Camera Deputatilor Colegiul 2 Baia Mare Est este arondat aceluiasi Cristian Florin Tataru. Poate s-au gandit cei de la USL sa ii prelungeasca mandatul, el fiind ales in Parlamentul Romaniei doar acum 2 ani de zile. Vor spune ca 2 ani de zile este o perioada prea scurta pentru a realiza ceva, uitand ceea ce s-a promis ca se va realiza in doi ani de zile. Deputatul nostru a avut 4 initiative legislative din care una a fost respinsa iar restul se afla la Senat. Eu zic ca e putin pentru doi ani.
Ati citit, ati vazut, ii cunoasteti, dumneavoastra stiti daca va feriti sau nu de ei.

P.S.: Nimic nou sub soare, poate Dolha, dar eh…

Sursa foto: ziarmm.ro&ziarelive.ro

14 comentarii

 1. Toti trei sun buni de legat si pusi unde le e locul. Cred ca se puteau gasi oameni mult mai competenti.

 2. :)) Bine ca nu esti usl-ist… Nici eu :)))
  Stii ce motto are usl-ista candidata la deputati din colegiul 4 gorj adica la mine?Cica sa voteze lumea un om care nu are nevoie sa se imbogateasca de pe spatele functiei de deputat =)))
  Buuuuna gluma =))))

 3. Il tin minte pe Mircea Dolha cand candida pt. primar si-a cumparat bicicleta si a facut un tur a orasului cu copii pe urma a mers cu ei la o terasa.
  Cand a plecat de acolo era sa-si uite bicicleta si a urcat in masina.
  Ghiciti cu cat timp inainte si-a cumparat-o, doar asa ca sa faca impresie. Si nu era o bicicleta de 250 de lei din supermarket. Vedeti in poza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*