Vital e vital

Stim cu totii ca apa este esentiala pentru organism. Iar noi, oamenii in general, avem prostul obicei de a consuma multa apa. Ingrjiorator e ca foarte multa apa se piede in van. Lasam robinetul pornit ori ca facem bai zilnice, nu face tocmai bine consumului de apa.

Societatea VITAL firma care se ocupa cu administrarea retelei de apa potabila si menajera din Maramures si Baia Mare a incercat mereu sa vina in ajutorul nostru. Desi multi se plang de preturile serviciilor, trebuie sa fim constienti ca reteau de apa nu este usor de intretinut. Apa trebuie captata, purificata si nu in ultimul rand transportata la clientul final, cetateanul morosan.

Probleme  in distributie se vor ivi mereu, dar asta nu inseamna ca la prima problema trebuie sa rupem un contract. Asa au procedat cei din Borsa. Stim ca acolo e o lume aparte, dar modul in care a actionat conducerea administrativa nu denota nici o logica. Oamenii de acolo au pierdut sansa de a fi inclusi intr-un proiect european de anvergura care va debuta cat de curand, si al carui valoare se apropie de 120 de milioane de euro. Program la care participa toatea orasele din judet. Acum cei de acolo vor trebui sa suporte pe cheltuiala lor lucrarile la reteau de apa si canalizare. Din cauza unui primar prea haiduc.

Desi nu consum apa de la robinet, vreau sa stiti ca e poate una dintre putinele care mi se pare potabila din toata tara asta. Nu miroase a clor, si nici nu are vreo culoare ciudata. Lucrari se fac constant. In ritmul Dorel, dar se fac.

P.S.: Din cauza lor era sa pierdem tot proiectul…

Sursa foto: ziarelive.ro

6 comentarii

  1. Pai avem una dintre cele mai moderne uzine din tara. De aia e buna apa in Baia Mare. Sa faci o vizita cand se mai organizeaza porti deschise. E un tur interesant. Din pacate problema apare la reteaua de distributie…

  2. Peste tot in tara problemele nu vin atat de la sursa cat de la traseul pana la utilizatorul final. Din cauza retelei proaste are de suferit si calitatea apei si sufera si buzunarul nostru care are de suportat costuri pentru pierderile retelei …

  3. Te obisnuiesti cu orice, de-a lungul vietii. Mie mi se pare rea la gust apa care nu are si putin clor in compozitie, pentru ca nu seamana cu ceea ce am baut mereu. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*