Catalin Chereches, cel mai iubit dintre baimareni

Sau poate chiar si dintre pamanteni. Dar nu am vrut sa il supar pe marele Marin Preda. Primarul orasului Baia Mare a organizat poate cel mai elaborat plan de campanie electorala din toate timpurile. Propaganda pe fata.
Toamna Baimareana recent incheiata a fost un real succes. Oamenii locului au fost foarte multumiti de felul cum s-au derulat evenimentele, de locatiile in care au fost amplasate concertele, de faptul ca anul acesta am vazut o lipsa acuta de tigani cu marfa de doi lei. Nu au lipsit, dar au fost intradevar mult mai putini.

Au fost si unele probleme legate de mizeria pe care o produc cei ce frecventeaza locatiile, dar asta nu mai tine de Catalin Chereches, ci de multimea necivilizata acasa dar foarte atenta cand paraseste granitele tarii. Astia suntem cu astia defilam.

Formatiil care au urcat pe scena centrala din oras au multumit fiecare primarului pentru invitatie si ocazia de a canta in fata a 30.000-40.000 de oameni seara de seara. Da, au fost asa de multi. Si de mult nu am vazut sa se comporte asa baimarenii la concerte. Aproape ca ne puteam considera si noi mai „occidentali”. Bine, acum si Pavel Bartos a specificat:” Nu credeam ca si la Baia Mare sunt TARANI cu laser !!!”. Da, mai sunt oameni care neavand alta posibilitate, sub anonimat se umfla in pene in fata prietenilor sau prietenei.

Inchei a va spune ca primarul si-a facut o imagine pe care putini vor reusi sa o strice. Poate doar daca face o mare prostie, desi nu cred ca se va intampla. Asteptam si continuarea.

P.S.: Sa fie oare cei 210.000 de euro alocati pentru concerte motiv de multumire ???

Sursa foto:http://www.facebook.com/catalin.chereches

4 comentarii

  1. Ma bucur sa aud ca a fost totul pus la punct si ca lumea s-a distrat. Daca este organizare puternica in spate orice eveniment are toate sansele de a avea succes.

  2. Ehh, nu am avut bani anul aceasta sa merg la festifal dar din cate am auzit si vazut (live emm) chiar a fost superb, pot sa spun ca editia din acest an l-ea intrecut pe toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*