La terasele de la Toamna Baimareana

Poi daca tot a fost sarbatoare pe la noi prin oras, o sa va prezint terasele pe unde s-a putut servi atat mancare cat si bautura.
Bineinteles ca absolut in fiecare locatie in care s-a organizat ceva eveniment s-au amplasat si terase. Mai putine, mai multe. Aici cred ca cei care le-au amplasat s-au gandit la cei ce vor frecventa zona si de ce.

Bineinteles ca acum nu putem sa comparam conditiile cu cele din diferite localuri, dar sa stiti ca bancile si mesele de lemn pentru multi baimareni au fost destul de confortabile pe durata intregii sarbatori. Problema o reprezinta doar inghesuiala. Pentru un profit maxim se inghesuie cat mai multe mese si banci, astfel reusim sa facem cunostinta cu coatele si spatele vecinilor de masa.

Mancarea sunt traditionalii mici si frigarui. Pe langa astea si-au facut aparitia si de acum celebrii „carne de porc la cuptor”. E prima data cand s-a consumat asa ceva la Baia Mare, dar cei de acolo au zis ca a trecut ca painea calda.
Bauturile nu sunt foarte diversificate. Bere si suc. Acum fiecare terasa cu berea ei. Dupa umbrele ne putem alege sortimentul de bere pe care dorim sa il degustam. Problema e ca berile respective nu sunt de cea mai inalta calitate. Din pacate.
Preturile, ca sa ne luam dupa cei care au comercializat, asa de criza. Desi la modul cel mai serios pentru conditii si tratament sunt mult prea piperate.

Important e ca lumea se simte bine si asa. Astfel ca cei care detin restaurante si baruri nu trebuie sa isi faca grija de criticile clientilor baimareni.

P.S.: Voi aveti incredere in ce mancati pe la terasele respective?

Nota 
Pret: 6
Ambianta: 6
Servire: 5
 
Sursa foto:http://www.facebook.com/BaiaMareOrg

 

2 comentarii

  1. n-am mancat si nici n-am baut la Castaniada de vreo 3 ani, cred. si anul acesta am fost doar la artificiile de sambata seara. dupa aceea, m-am tirat de acolo cat am putut de repede.

    p.s.: ne vedem maine in Corner Pub?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*