Catalin Chereches reales la al doilea congres

catalin cherches si coalitia pentru baia mare
catalincherches       Zi importanta ieri, daca n-ati stiut. Fostul primar,Catalin Chereches, a fost uns in scaun ca si noul primar. Toata actiunea a avut loc la Teatrul Municipal Baia Mare. Tot aici au fost confirmati in pozitiile decizitionale si viitorii membri ai Consiliului Local Baia Mare.

In proportie de 80% din cazuri au ramas cam aceleasi fete si persoane. Poate, din partea USL-ului s-a mai scazut un pic media de varsta. PDL ramane cu doi consilieri, UDMR la fel, iar surpriza neasteptata si nedorita de majoritatea populatiei, PPDD are tot doua locuri pe acolo.
De acum incolo, trebuie sa inceapa munca adevarata. Timp de un an de zile a fost o campanie fortata, cu multe promisiuni, drumuri prin diferite zone ale orasului. Acum trebuie sa vedem ca acele planuri, 15 la numar, vor deveni realitate si nu vor ramane doar niste cuvinte insirate pe foi. Trebuie schimbate multe in acest oras. Avem multe de facut. Inca nu suntem nici macar la 20% din nivelul unui oras european. Dar in 4 ani cu munca multa si cu ajutorul nostru al contribuabililor, putem sa facem din Baia Mare un oras european. Echipa domnului primar pare capabila de lucruri bune. Acum trebuie sa uite de nepotisme si sa incerce ridicarea acestui oras la nivel de capitala de regiune. Asta ne dorim cu totii, sa devenim vioara intai in procesul de regionalizare.
Succes in realizarea planurilor noii conduceri a orasului Baia Mare !

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*