Centura impotmolita

Maramureş International Balloon Fiesta
Ardealul de Nord, dorinta unui oras

Ne-am impotmolit. S-a oprit. Cam asa suna orice incercare pe care o face Primaria Baia Mare atunci cand vine vorba de reabilitare centurii orasului.

Anul acesta s-a anuntat pompos ca se vor incepe lucrarile pentru reabilitarea centurii si cu aceasta ocazie a strazii Granicerilor din oras. Totul a decurs frumos, s-a depus un proiect care parea ca si rezolvat, s-a facut o licitatie care iar a decurs lin. A castigat firma care a avut cea mai buna oferta, dar aici a intervenit problema. Caietul de sarcini prevedea ca statia de asfalt sa nu fie mai departe de 45 de km de zona unde se lucreaza. Asta nu le-a convenit celor din Beclean, care repede au si fugit in Cluj sa opreasca lucrarile.

Poi oameni buni, vi se pare normal ca statia de asfalt sa fie in judetul Bistrita-Nasaud??? Pana ajunge in Baia Mare, normal ca numai e un asfalt de calitate. Am crezut ca regii asfaltului sunt extrem de interesati doar cand se poate fura la autostrazi.
Acum primaria trebuie sa refaca caietul de sarcini, licitatia, tot. Asta dureaza cel putin doua luni. Doua luni in care s-ar fi putut lucra si la anul sa se fi finalizat proiectul respectiv.

P.S.: Si ne mai intrebam de ce nu se face ceva la noi….

Sursa foto:ziarelive.ro

Comentarii

  1. By Taraboste t

  2. By Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *