Maramureş International Balloon Fiesta

Azi m-am gandit sa promovez un eveniment care face cinste orasului Baia Mare. Stiu, nu suntem la a n-spea editie, dar a daca am ajuns la a doua inseamna ca stim sa organizam astfel de evenimente.

Acest super-mega-giga eveniment este organizat la Aeroportul International Baia Mare. Ca sa luati parte la acest spectacol aerian puteti sa luati autobusul sau sa mergeti cu masina proprie. Cei mai fit dintre baimareni sunt convins ca vor alege bicicleta.

Anul acesta nu vor fi la fel de multi participanti, dar totusi avem onoarea de a saluta in orasul nostru sau deasupra orasului nostru participanti din 10 tari: Austria, Olanda, Cehia, Rusia, Moldova, Ucraina, Polonia, Ungaria, Serbia si Romania. Participantii au ajuns de ieri in Baia Mare, iar de azi ii vom zari pe renumitul cer albastru de Baia Mare.

Accesul vizitatorilor este permis in zilele de vineri, sambata si duminica de la orele 7-9, respectiv 16:30-21. Si in acest an veti putea face zboruri cu baloane, bineinteles contra cost.

Sa ne bucuram de aceste trei zile si sa ne bucuram ca ne-au ales pe noi.

P.S.: O parte din incasari vor fi donate in scopuri cartiabile.

Sursa foto:http://kinga88.picof.net

8 comentarii

  1. Suna interesant. N-am vazut un astfel de spectacol aerian pana acum … Se organizeaza si-n zona Bucurestiului ceva?

  2. In fiecare an,in apropiere de Ploiesti se organizeaza un miting aviatic care atrage multi oameni, dar o explozie de baloane colorate cred ca aduce un plus de veselie.

  3. Mulțumim de promovare. E un articol reușit iar pozele sunt minunate. Despre ceea e a însemnat Fiesta, la Baia Mare, cei care au zburat, cei care au luat parte… o spun, prin cuvinte, prin poze, prin înregistrări. Da, a fost minunat! Absolut minunat. Ne pregătim deja pentru la anul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*