Da, Campionat Naţional de Blogging

Deci cei de la Blogalinitiative.ro nu se plictisesc. Sau au prea mult chef de munca. In orice caz s-au gandit ei sa ne faca noua bloggerilor o surpriza. Asa sa ne sporeasca spiritul de competivitate. Si hai sa fim sinceri, cine nu isi doreste sa fie mereu pe primul loc ???
Acum cateva zile am primit un mail, ca doar m-am inscris la newsletter-ul celor de la Blogalinitiative. Citesc acolo si aflu cu oarece stupoare ca ei vor sa arunce cu premii dupa blogerii care vor participa la campaniile care se deruleaza pe site-ul lor. Bineinteles ca m-am bucurat pentru ca astfel ai ocazia sa te intreci cu o groaza de oameni in ale scrisului, sa acumulezi puncte, si eventual pe acele puncte sa iti cumperi anumite produse care sunt oferite de partenerii lor.
De ce e o chestie tare, cred ca v-ati dat seama din cele de mai sus. Dar ei ne roaga sa venim cu unule completari, adica sa le spunem si ce se poate imbunatati. Eu unul as fi foarte selectiv cu cei care participa la concursuri. Adica sa ai o minima activitate pe blog. Sa nu fii doar asa un participant pentru diferite concursuri. Cel putin o luna de activitate la cei inscrisi nu ar fi rea venita. Daca tot participam la Campionatul National de Blogging si putem castiga, nu ne-ar deranja sa aflam si ce putem achizitiona cu acele puncte.
Aceasta initiativa va fi cu siguranta un succes ca de altfel tot ce s-a desfasurat la ei pe site.

P.S.: Na, asa da !!!

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*