La Barbarossa

Nume de pirat. Nume de operatiune secreta. Dar si nume de local in Baia Mare pozitionat strategic prin Centrul Vechi al orasului.
Multi o considera cea mai buna pizzerie din oras, multi zic ca e o atmosfera de pub occidental. Acum ramane sa descoperim un pic impreuna, iar restul cand ii treceti pragul.

De la intrare va intampina doi pirati. Stati linistiti nu va musca, dar de impresionat impresioneaza. Localul e destul de spatios, iar o masa servita intr-o astfel de ambianta chiar merita banii. Ospatarii sunt amabili, eu cel putin nu am avut probleme cu ei. M-au servit destul de prompt, mi-au adus ce am cerut, si si-au primit si bine meritata „spaga”.
Puteti alege o gama variata de mancare, de la ciorbe pana la pizza, si mancarea chiar e foarte buna. Preturile se subsriu la trendeul pietii, adica undeva mai marisoare, dar eu zic ca la cat de des merge romanul intr-un local sa manance sunt chiar ok.

Sa nu uitam ca in weekend sunt si chefuri pe acolo. Asa ca dupa o masa satioasa e binevenita si o miscare buna. Vara o terasa spatioasa va asteapta pana seara tarziu Iar stiti voi, nimic nu se compara cu o bere, un meci si o terasa.

P.S.: Aranjarea si designul interior mi se pare cel mai tare din Baia Mare !

Nota 
Pret: 7
Ambianta: 8
Servire: 8

Sursa foto: www.facebook.com/pages/Barbarossa-Baia-Mare

4 comentarii

  1. Ce de chestii faine aveti prin Baia Mare … Faci treaba buna cu promovarea orasului pe blog.
    Bravo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*