Liberalii care au speriat vestul

Suna ca si cum as fi un PSD-ist, dar va linistesc. Sunt de dreapta pana in maduva oaselor. Doar ca ceea ce se intampla in PNL Baia Mare in privinta impartirii colegiilor este ceva de domeniul fantastic.

Oamenii cu state vechi in partid, care au demonstrat ca sunt liberali si care au inceput de la un tineret liberal si au ajuns destul de departe in acest partid istoric, dar care nu mai are nimic de a face cu istoria, sunt opriti sa ajunga in locurile de unde ar putea schimba cate ceva.
In speta, Critian Niculescu Tagarlas, un tanar avocat din urbea noastra, incearca din rasputeri sa schimbe ceva prin filiala locala a PNL. Bineinteles ca s-a gasit un distins om in varsta, mai exact, Radu Stef, care l-a oprit din acest demers. Cel tanar dispune de destula experienta politica pentru a putea face fata la asa zisele rigori ale paralamentului.

 Radu Stef l-a scos afara din sedinta care desemna oamenii pentru colegiile maramuresene. Gestul este inalificabil si ne demonstreaza ca la nivel local PNL este condus prin dictatura si santaj. Ne demonstreaza ca tinerii care ar fi capabili sau care trebuie sa demonstreze sunt mereu opriti din drum de interese meschine si de jocuri murdare. Si sunt convins ca asta se intampla peste tot in tara, in interiorul fiecarui partid.

Domnul Tagarlas are sprijinul multor oameni politici si cu rabdare va reusi sa se impuna in acest partid care nu mai are nimic in comun cu PNL.

P.S.: Nu, nu sunt inscris in vreun partid !

Sursa foto: emm.ro

10 comentarii

  1. Crezi ca doar in interiorul partidelor se intampla? Nu. Oriunde exista oameni cu bani, influenta si interese ascunse.

  2. Eu zic asa…. politicienii cu ale lor.. noi cu ale noastre… si eu tin cu dreapta pana-n maduva oaselor dar..parca deja m-am saturat de circul lor…

  3. Nu stiu de ce ai tinut neaparat sa subliniezi ca nu esti in vreun partid. Nu e nevoie. Cine stie sa citeasca citeste. Cine nu…nu conteaza. Si eu mai arunc cate un articol legat de actualitatea noastra politica dar n-am simtit aceasta nevoie 🙂
    La nivel local, peste tot sunt probleme oarecum asemanatoare…Peste tot cei mai „batrani” ii „mananca” pe cei tineri. Stii ce-i mai grav? Ca pana cei tineri ajung si ei undeva…se cam jigodesc…
    Pe mine chiar ma intereseaza ce se intampla in viata noastra politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*