Chereches alege Baia Mare?!?!?!

Se vorbeste de ceva timp ca primarul Baii Mari incepe sa irite anumite persoane din conducerea PNL. Formatiune politica liberala care l-a cooptat in randurile sale pe primarul traseist se plange acum de iesirile dansului.

Partidul National Liberal nu mai are nimic de-a face cu partidul Bratienilor. Ceea ce pentru orice liberal i se parea de neconceput o alianta cu o formatiune de stanga, in tara noastra s-a realizat. Orice liberal adevarat s-ar fi indepartat de actuala formatiune politica.

Domnul Catalin Chereches isi lasa amprenta in fiecare loc pe unde trece. PSD, PNL sau independent baimareanul nostru si-a spus mereu punctul de vedere. Bineinteles ca asta nu i-a adus numai beneficii, mai mereu fiind alungat din partidele unde isi desfasura activitatile.

De cand a devenit primar omul da dovada de un patriotism local iesit din comun. Incearca prin orice mijloace sa insufle baimarenilor ca nu trebuie sa ne inchinam la orice semn venit de la centru. Nu e perfect cum crede el, insa are anumite idei care nu pot fi decat in beneficiul acestui oras. Primarul a declarat ca alege Baia Mare in detrimentul oricarui partid si asta cu siguranta merita respectele noastre. Insa pentru binele acestui oras trebuie sa se gandeasca si la sustinerea din CL, unde depinde de reprezentatii partidelor din monstruoasa coalitie.

Pana la finalizarea acestui asa zis scandal politic, Catalin Chereches ramane primarul cu cea mai mare sustinere de la revolutie incoace.

P.S.: Daca nu ar fi atat de narcisist…

Sursa foto: transilvania.tv.ro

17 comentarii

 1. ce faci ma? iar pui poze cu puscariasii? cat e recompensa pentru prinderea lui?

 2. Narcisist sau nu, important este sa se ocupe si de interesele concetatenilor … Si din ce relatari am vazut pe blog, se cam ocupa …

 3. Ești un pic radical în judecata despre PNL și iată de ce: în 1944 s-au pupat pe bot cu necuratul, prin intrarea în Blocul Național Democrat, alături de PNȚ, PCR și PSD. Mai mult decât atât, Dinu Brătianu a dat un milion de lei comuniștilor…să se organizeze.
  Nota bene: și atunci ca și în 2012 interesul major era să se scape de o ciumă. Și în politică, sau mai ales în politică, scopul scuză mijloacele.
  Personal îl apreciez pe domnul Cherecheș, deși nu fac decât să privesc cu invidie dinspre Satu Mare spre Baia Mare…Poate nu e narcisist, poate vrea doar ca ceea ce face să fie bine cunoscut de concetățeni…(Facerea publică e una din componentele leadership-ului).

 4. In 1944 circumstantele erau cu totul altele..Nu cred ca se poate vorbi de o democratie in perioada aia..Nu il cunosc pe omul Chereches, insa ca si primar face si lucruri bune dar e un narcisist..Parerea mea 🙂

 5. Wrong again…în 44 încă era democrație, chiar una adevărată, nu ca simulacrul de care avem parte astăzi. Întradevăr, atunci pericolul venea din afară, iar în ultimii 23 de ani îl zămislim noi, îndemnați …în fine, riscăm să divagăm…
  Lasă-l să fie narcisist, atâta vreme cât e bun pentru oraș defectele mai pot fi trecute și cu vederea. Părerea mea:)))

 6. Nu ești singurul de părere că e narcisist. Se pricepe extrem de bine la a se promova si a-si forma/salva imaginea. Sper ca, in conditiile astea, nu ii scapa din vedere esentialul. Parca tot ce face e „for show”.

 7. Sunt de acord că liberalii de azi, în frunte cu abramburitul de Crin Antonescu, fac să se răsucească Brătienii în pământ.
  Pe de altă parte, primarul nostru ca să răzbată trebuie să fie un jongleur bun care să ţină bine în aer mingea interesului local şi mingea susţinerii sale la centru. Eu îi urez baftă!

 8. Primarul Cherecheş e unul dintre foarte puţinii care au îndrăznit să nu fie politically correct şi singurul într-o poziţie de putere, prin construcţia „zidului Berl… ţiganilor”, şi cazarea lor la „blocul chimic”. Din acest motiv, chiar şi mânjit de contactul cu uslinoşii, e un erou.

  ~Nautilus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*