La Complex Europa

Nu stiu daca voua v-a fost dor, insa mie mi-a fost dor de un material despre localurile baimarene. Asa sunt eu, un patriot local. De aceea, azi va duc pe toti intr-un cartier, nu tocmai frumos al orasului nostru, dar, cu siguranta, in localul care pentru multi reprezinta locul unde se mananca cea mai buna mancare din Baia Mare.

Europa se afla la „poarta” cartierului Alecsandri din orasul de pe raul Sasar. Aici de la intrare ne vor imbia miresmele preparatelor gatite cu atata pricepere de bucatarii localului. Este un local cu autoservire, deci ne putem alege meniul in functie de mancarea care ni se arata in fata ochilor. Toate sunt la un pret accesibil. Dar asta veti constata daca ajungeti acolo pe la orele 12-13 cand pur si simplu nu mai gasim loc.
Bauturile ne sunt prezentate pe meniu, iar ospatarii isi fac treaba foarte bine. Dar uneori sunt si ei depasiti de situatie. Te-ai astepta sa fie obisnuiti cu lumea multa avand in vedere ca aici se tin si nunti. Iar daca unii s-au plans de muzica sau sala, toata lumea a laudat mancarea. Asta ar trebui sa va dea un impuls.
La cate proiecte sunt in derulare prin cartierul Alecsandri ma gandesc cu placere cand vom putea sa ne savuram masa la Complex Europa fara nici o alta grija. Mai ales de cand ne ofera si 30 de camere pentru odihna.
P.S.: Ciorbele, de orice fel, sunt exceptionale 🙂

Nota 
Pret:9

Ambianta: 8
Servire:9


Sursa foto: complexeuropa.ro

12 comentarii

  1. De unde rezulta ca principala grija a romanului este satisfacerea burdihanului … iar abia apoi alte aspecte precum cultura 😀

  2. Chiar imi era dor de un astfel de articol la tine..
    La multi ani! pe 2013…
    Arata al naibii de tentant restaurantul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*