Chereches vs Dolha

Aseara la emisiunea Dezbaterea zilei de pe eMM, s-a intamplat o chestie care rar mi s-a dat sa vad prin Baia Mare. Romeo Dobocan, ultra increzutul prezentator l-a invitat pe primarul Catalin Chereches sa atace pe fata actuala conducere a PNL Maramures.
Si daca tanarul primar temerar tot a avut ocazia, poi a profitat de ea. Acuze peste acuze, demascari, a folosit intreg arsenalul de care dispune un politician demagog. Toate au decurs intr-o oarecare normalitate pana cand a intervenit Mircea Dolha telefonic.

De aici, sa vezi circ. Cei doi s-au comportat ca la piata. Fiecare aducand acuze si ce e mai grav pentru doi politicieni, insulte unul altuia. Daca din partea lui Mircea Dolha ne putem astepta la astfel de iesiri, cel care este primar nu are voie sa se coboare la asa ceva. Catalin Chereches trebuie sa demonstreze in acesti patru ani de mandat ca e diferit de restul daca doreste sa fie reales. Nu iti demonstrezi puterea daca jignesti un om care oricum nu reprezinta nimic in politica din Maramures. Ba da, defapt e un traseist mai notoriu decat chiar actualul primar.

Politica ne dezgusta pe majoritatea, dar ceea ce se intampla pe plan local trebuie sa ne intereseze. Trebuie sa ii cunoastem pe cei ce urmeaza sa stea in camera de hotel la Bucuresti pe banii nostri.

P.S.: Aseara Dobocan nu a fost un arbitru, ci un provocator !!!

2 comentarii

  1. Man, daca unul ca Marga a ajuns seful ICR si vrea sa reformeze cultura cu caloriferul, ce pretentii ai de la politicienii de rang inferior … Daca intri in politica romaneasca nu te mai speli nici in 1000 de ani de rahatul de pe tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*