Modelling cu prosti

La Paprika Csarda
Chereches vs Dolha

Am incercat sa evit acest subiect in speranta ca oamenii din Baia Mare vor evita din proprie initiativa sa mai fie prostiti. Dar nu s-a intamplat.

De fapt sa va povestesc ce se intampla. Niste baieti bine imbracati, destul de vorbareti si bagatori in seama, stau in plin centrul orasului la colt de magazine. De acolo acosteaza diferite persoane cu promisiunea ca o sa ii transforme in fotomodele. Problema e ca dupa ce platesc o suma de bani pentru o sesiune de foto, cei care sunt fraieriti nu mai primesc nimic. S-au facut reclamatii si la politie si la Oficiul pentru Protectia Consumatorului. S-au luat anumite masuri, OPC a dat amenzi, pe care bineinteles ca nu le-a platit nimeni.
Dar macar vreo doua luni au disparut din peisajul orasului. Si nu am mai auzit de ei. Pana miercuri, cand iar ii vad la colt de strada luand in vizor mamicile cu copii sau fetele de liceu.
Acum, daca si presa s-a sesizat, si nu e prima data cand o face, si o parte din populatie s-a sesizat, de ce se mai gasesc oare oameni care pun botul la asa ceva ?!?!? Posibilitatea de faima si bani a reusit sa prosteasca multimea intr-un asemenea hal incat nu mai face diferenta dintre vrajeala si adevar.

Sper ca acei baieti sa dispara din peisajul orasului meu. Nu imi doresc sa aud ca cine stie ce straini au fost pacaliti. Atunci vedem noi imaginea orasului prin presa.

P.S.: Sincer, poate sunt eu rau, dar cei care au platit pentru sesiunea de foto, merita !!!

Sursa foto:emm.ro

Comentarii

  1. By Dana

  2. By Taraboste t

  3. By Paul

  4. By dameno

  5. By crazy

  6. By Adriana

  7. By elly weiss

  8. By ion

  9. By Hapi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *