Copii pentru copii

Ador sa promovez orasul meu, asta deja o stiti. Asa ca nu pot ramane indiferent cand aud ca se organizeaza un eveniment de asemenea amploare si pentru un astfel de scop. Toata campania este organizata pentru a ajuta copii defavorizati din centrele maternale baimarene. Evenimentul are trei etape.
Prima etapa se desfasoara in perioada 19-30 noiembrie in scolile si gradinitele din Baia Mare, unde se vor aduna jucarii, rechizite sau carti pentru acest program.
Apoi urmeaza ca in data de 1 decembrie sa se organizeze in mall-ul Gold Plaza o zi de activititati. Aici copii vor realiza decoratiuni handmade, ornamente, origami, bineinteles cu tema de iarna, iar obiectele realizate vor fi folosite la targul de decoratiuni si jucarii.

Ultima etapa si probabil cea mai importanta se va desfasura in data de 2 decembrie la targul de decoratiuni si jucarii organizat in incinta mall-ului baimarean. Aici se va incerca transformarea in bani a tuturor obiectelor adunate si realizate din primele doua etape.

P.S.: Un eveniment ca acesta merita promovat 🙂

Sursa foto: normalitateanormala.wordpress.com

12 comentarii

  1. Da, trebuia. Si prin Bucuresti se organizeaza in perioada asta tot felul de acte de caritate pentru casele de copii. Faci un lucru frumos cu baia Mare… 🙂

  2. Îți mulțumesc mult, în numele meu și al tuturor oamenilor implicați în proiect, pentru sprijin.
    Rezultatele pe care ni le dorim se pot obține doar cu implicare foarte multă. Lucruri pe care singuri nu le putem face, sunt perfect realizabile atunci când ne unim eforturile.

    Mulțumesc!

  3. Loredana ar trebui urmarita si sprijinita, pentru ca are mereu proiecte frumoase, gata sa fie scoase la lumina.
    Vad ca toata tara s-a mobilizat anul acesta, cu gandul de a ajuta copiii dsefavorizati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*