Da, sa traiti !

Primarul Chereches propune, Consiliul Local executa. Fara nici un semn de intrebare. Mai ceva ca in armata.

   Caz concret, ca sa nu spuneti ca sunt rau. Orasul Baia Mare are nevoie de bani. Urgent. Dorim si noi sa investim in infrastructura, invatamant etc. Asta nici nu suna asa rau. Doar asa ne-a promis domnul primar in campania electorala. Facem si dregem. Bine, atunci a zis ca le facem din fonduri europene.
Acum a intors-o ca la Ploiesti. Desi am depus proiectele si asteptam ok-ul pentru ele, mai avem nevoie si  noi sa aratam ca detinem o suma pentru investit. Avand in vedere gradul de indatorare al Romaniei, e putin probabil ca fabuloasa suma de 20 de milioane de euro, iar cifra asta, sa fie acceptata.
Avand in vedere ca primarul e un om ambitios, probabl ca va face tot ce va putea pentru a face rost de bani. Are de indeplinit 15 proiecte in decursul urmatorilor ani. Pentru asta are nevoie de niste consilieri ascultatori si de sprijin pe la Guvern. Daca acolo se pare ca am pierdut batalia, in Consiliu Local Baia Mare nu se pune problema. Ordinele de zi se executa fara nici cea mai mica intrebare.

P.S.: Orasul are nevoie de bani, insa are nevoie si de o contra voce puternica in CL.

Sursa foto:ziarmm.ro

16 comentarii

 1. Bafta … cofinantarea locala este de aproximativ 20%, din care ~18% de la bugetul central si ~2% de la bugetul local. Pentru primar problema cred ca o reprezinta obtinerea cofinantarii de la bugetul central, problematica in contextul dizidentei sale.

 2. Situaţia asta e ca mersul pe sârmă – e nevoie şi de o opoziţie constructivă, dar şi de consens pentru ca echilibristul să ajungă la capătul sârmei. Spectatorii sunt băimărenii care aşteapta ca totul să se termine cu bine pentru oraş şi pentru ei.

 3. Daca aveti nevoie de coaching pe fonduri europene. Dom’ Nichita v-arata imediat cum sa va transformati orasul intr-o ruina, in numele finantarilor comunitare.

 4. Circula pe web o piramida de porumbei.
  Pe porumbeii de la baza se cacau toti.
  Cu cat se crestea in inaltime porumbeii aveau tot mai putin rahat in cap.
  In varf statea seful… el se caca in capul tuturor.

 5. imi place de cherches. face el ce face dar tot in folosul comunitatii o face, in mare 🙂

 6. Cred ca aveti cel mai mediatizat primar in ultima vreme 🙂
  L-a batut si pe Mazare :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*