La Gran Gala Il Padrino

Pentru cei care ma citesc e posibil sa le para cunoscuta denumirea. Si nici nu m-as mira. Deoarece aici am vorbit despre o pizzerie cu aproximativ aceeasi denumire. Acum insa vom poposi in alta zona a orasului, intr-o fosta sala de cinema transformata intr-un restaurant de succes.

Da, ati citit bine. Fosta sala de cinema regandita ca si restaurant cu specific italian. Meniul e unul diversificat bineinteles, dar si aici veti gasi tot felul de specialitati din „Cizma”. Ceea ce m-a incantat la ei inca de la inceput a fost ca zilnic putem alege din doua feluri de meniu. Unul italian si unul al zilei 🙂 La un pret acceptabil iti satisfaci toate poftele culinare. Nu cunosc bucatarii insa le spun pe calea asta ca fac o treaba excelenta.

Nu o sa fiti dezamagiti nici cand vine vorba de bauturi. Ce va trece prin cap aia o sa si degustati. Totusi eu recomand langa paste un vin bun. Ospatarii amabili si prompti. Nu ca si italienii de altfel 🙂 Am auzit ca aia sunt cam lenesi.

Ce va trebuie mai mult de atat??? Aaa, da. Aici se organizeaza si eveniment, are o sala destul de mare si foarte bine echipata. Iar daca suntem obositi ne putem caza in conditii moteliere.

P.S.: Fie iarna, fie vara putem sa ne bucuram de terasa 😛

Nota 
Pret:7

Ambianta:9
Servire:9


Sursa foto:grangalailpadrino.ro

6 comentarii

  1. Ar putea (sau ar fi putut) sa faca un restaurant in care sa se si proiecteze scurt metraje … Atunci ar fi fost ceva cu adevarat iesit din comun, o super atractie.
    Si ca sa fie si mai speciali, putea proiecta filme alb-negru.
    Pacat ca nu s-au gandit la asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*