Dacă tot e…

… să fie și frumos. Se pare că astfel gândesc oamenii din administrația locală băimăreană. Fapta, demnă de lăudat, s-a întâmplat în imediata apropiere a unei zone recent renovate.

Liceul de Artă și împrejurimile sale au beneficiat de lucrări de reabilitare consistente. Carosabil refăcut, trotuare refăcute, podețe și amenajarea pârâului Usturoi. Multe sau nu, important e că se apropie de final, iar zona va primi un aspect mai plăcut.

Dacă, până acum, nu ați știut unde se găsește instituția creativității artistice, primăria s-a ocupat și de această problemă. Podul, care duce în zona amenajată recent s-a bucurat de un accesoriu foarte modern. O balustradă modernă, care ne indică locul unde ne aflăm.

Apreciat sau nu? Asta doar cetățenii o pot spune, eu știu că este benefic orașului să ne asigurăm o imagine frumoasă. Fiecare renovare, fiecare lucrare terminată este un lucru care merită menționat. Nu ne-a fost dat să vedem des asemenea lucruri.

Cetățenii dintr-o zonă extrem de circulată a orașului se pot bucura de o porțiune renovată. Acum așteptăm să vedem și restul orașului cum se transformă în ceva care merită vizitat.

Sursa foto.

8 comentarii

  1. e o balustarada…mai bine decat la noi niste palmieri…dar cine ne stia si pe noi daca nu deveneam Palmisoara! :)))))

  2. Hai să-ţi spun ceva.
    Nu ştiu cum se obișnuiește in Baia Mare, dar în Râmnic (Vâlcea) mereu a fost frumos: adsfalt proaspăt in campania electorală, flori ornamentale pe toată strada pricipală, bloguri şi spitale reabilitate. Astea până vin noile alegeri. Căci băieţii de la enel, canalizare şi toţi cei care au ţăvăraie pe sub asfalt încep să sape cratere pentru „reparaţii”.
    Mi-e greu să cred că toate astea trebuie făcute mereu înainte de noile alegeri.

  3. vezi ca se poate,daca ar actiona asa cu toate problemele locale pana ar termina mandatul nu ar mai avea ce sa faca :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*