Decapităm

Primul fiu al urbei de pe Săsar, Cătălin Cherecheș, l-a demis, la începutul săptămânii, pe arhitectul-șef al orașului. Hotărârea a fost primită cu aplauze de majoritatea, însă s-au găsit și contestatari.

Nu am avut de lucru cu domnul respectiv, așa că nu știu cât de bună sau rea e decizia, însă o curățenie prin birourile primăriei e binevenită. Sper, doar ca acele persoane care pleacă de acolo să merite, să nu fie doar simple reglări de conturi.

După zeci de ani, în care s-a construit haotic, garaje ilegale și extinderi pe suprafața publică, în ultimii ani, s-a văzut o mică ameliorare a situației. Se pare că arhitectul nu a fost suficient de bun pentru actualul conducător local. Acum, așteptăm cuminți noul arhitect-șef.

Însă, mi-aș dori ca primarul să folosească mai des ”ghilotina”. Astfel, am avea posibilitatea să scăpăm de lichelele care ocupă funcțiile de ani grei. Dar cunoscând caracterul balcanic, mă gândesc cu groază la piloșii care ar putea veni. Și atunci nu am rezolvat nimic…

5 comentarii

  1. Primarul, in demiterea acestui individ, a invocat faptul ca nu intrunea o prevedere legala.Parca sa fie membru al unei organizatii nationale a arhitectilor. Apropo de constructii, ai vazut cum decurg lucrarile la podul viilor?Ieri am fost pe acolo si muncitorii au zis ca va fi gata pe 1 noiembrie.
    Poate maine pui un mesaj de incurajare pentru HCM!Sa le rupem fasu`!Am zis!!!

  2. Sper că deciziile astea să se ia cu cap, să nu fie doar de ochii lumii sau pentru că arhitectul s-a îmbogăţit mai mult decât primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*