Febra cumparaturilor

Brazi de import
Eroii nu mor niciodata

Cand ne apropiem de luna decembrie de cativa ani incoace zici ca s-a dat spargere la banci. Oamenii se imbulzesc sa cumpere vrute si nevrute.

   Magazinele ies cu fel de fel de promotii, preturi cat mai atractive pentru a atinge clientul la coarda sensibila. Mereu se pune accent in preajma sarbatorilor de iarna pe cuvantul familie. De parca numai de craciun ne vedem cu familia. Oamenii sunt obligati prin metode de marketing bine gandite sa achizitoneze cadouri pentru toate lumea, inclusiv pentru animale. De parca cainele sau pisica stie ce e spiritul craciunului..
    La noi in oras de vreo saptamana jumatate a inceput nebunia. In orice magazin ai intra abia poti sa respiri. Cred ca oamenii aranjeaza rafturile din ora in ora. Niciodata nu am inteles de ce trebuie regandita garderoba la fiecare sfarsit de an?
   Desi majoritatea se plang ca nu au bani tot isi gasesc ceva banuti pentru tot felul de prostii cu care sa ajunga in fata casei de marcat. Cel mai mult cred ca le place sa se impinga si sa stea la rand. Consider ca astea le-am mostenit de pe vreamea lui Ceau.
    Ar trebui sa ne facem o lista cu prioritati inainte de a ne arunca la cumparaturi. Sa nu ne trezim prin ianuarie cu buzunarele goale. De tot.
P.S.: In ani de criza ar trebui sa fim totusi mai chibzuiti…
Sursa foto:dli.ro

Comentarii

  1. By amiralul

  2. By Dragoi Cristina

  3. By Claudiu

  4. By elly weiss

  5. By literestacojii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *