3

Habemus County Manager

countymanagermaramuresCounty Manager, un rang destul de căutat printre cowboy. Această impresie îmi lasă mie, cel puțin, cele două cuvinte pompoase.  Să știți că fiecare județ din țărișoara asta are înființat câte un astfel de post, pentru cei care nu au prins locurile promise de partide.

Pentru postul respectiv s-a organizat un concurs, la care s-au înscris doi elevi sârguincioși. Unul dintre candidați este aghiotantul actualului președinte al moroșenilor, iar celălalt o simplă marionetă, care mimează competiția. De la început, lupta a fost inegală, iar acest lucru s-a văzut la proba scrisă. Aici, aghiotantul a primit o notă de trecere, iar mimul a picat cu nota 1,7.

Astfel, noul County Manager al județului Maramureș,  este nimeni altul decât Marin Bragaru. Domnul avocat va ocupa această funcție pompoasă imediat după sărbători. În mandatul trecut, s-a demonstrat că acel care ocupă această funcție, nu are de făcut absolut nimic.

Astfel, din banii cetățenilor se va ține un om în funcție, doar de dragul politicii. Acest așa-zis county manager, ar trebui să administreze județul, job ce credeam că îi revine celui ce se află în fruntea județului. Nu cred că era necesară  încă o persoană prin aparatura și așa stufoasă a administrației județene.

Aghiotant sau nu, sperăm că noul County Manager va reuși să depășească condiția job-ului. Dacă nu, măcar să i se găsească ceva de lucru prin sediul pompos al palatului administrativ, ca să își justifice banii pe care îi va lua, fără nici un pic de remușcare.

 

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *