HCM!HCM!HCM!

Sărbătoare mare la noi în oraș. Weekendul acesta va fi în totalitate despre sport. Lăsăm în spate Roșia Montană, maidanezii și restul problemelor. Băimărenii vor lua drumul sălii de sport din Baia Mare.

Vicecampioana României la handbal feminin, HCM Baia Mare, va încerca să treacă cu bine peste cel mai mare hop din istoria sportului băimărean. Avem onoarea de a juca meciuri preliminare de calificare, pentru grupele Champions League.

Bineînțeles că biletele s-au vândut, deci sala va fi arhiplină. Cererea de bilete a fost peste așteptări, astfel încât ne putem aștepta la îmbulzeală și oameni rămași pe afară. Sper să ne comportăm civilizat cu toții, chiar și în timpul partidelor.

Nu contează adversarul, nu contează dacă vom câștiga sau nu, important e să luptăm. Vreau să văd că fetele transpiră și se bat pentru fiecare minge. Sunt convins că oamenii din sală le vor susține de la început până la final.

Ne vedem la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”. Forza HCM!

Foto

12 comentarii

  1. Oltchimul meu s-a mutat la Baia Mare (şi prin străinătate):(
    Vă ţin pumnii!

  2. Aş vrea să avem din nou o formaţie feminină de handbal care sa atingă performanţele Olchimului, indiferent cum ar fi gestionată.

  3. Cand am citit titlul am crezut intai ca ai un acces de tuse, apoi ca numeri cu cifre romane.:)) asa sunt eu, priceputa la sport!Dar handbalul imi place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*