La Clubul Campionilor

Incepem saptamana cu un adevara festin. Azi am sa va prezint un local destul de nou pentru scena culinara baimareana.

Clubul Campionilor, este un restaurant foarte select, dar care se afla intr-o zona a orasului destul de rau famata. Daca treceti prin Baia Mare intrebati de stadionul Phoenix pentru ca chiar in imediata apropiere veti gasi si locul unde puteti servi o masa extrem de gustoasa.

Aici se organizeaza in mod regulat nunti, dar la fel de usor puteti merge sa consumati fel de fel de mancaruri gustoase. Meniul este unul bogat si diversificat, astfel nici cel mai gurmand dintre noi nu va ramane infometat.

Cele doua niveluri ale localului fac posibila organizarea unor nunti destul de mari aproximativ cu 120 de invitati. Cei care au trecut pragul pentru astfel de eveniment au fost incantati de eleganta restaurantului.

Clubul Campionilor are si serviciu de catering, astfel daca va e pofta de preparatele lor puteti oricand sa apelati cu incredere.
Preturile sunt acceptabile, poate si datorita zonei in care se situeaza. Are o parcare spatioasa si teren de sport. Astfel dupa miscare putem sa ne retragem la o bere si un meci.

P.S.: Nu va speriati daca veti intalni mai multi rugbysti pe acolo…

Sursa foto:www.clubulcampionilor.ro

Nota 
Pret: 9
Ambianta: 8
Servire:8

10 comentarii

  1. Eu tot mai cred ca astia ar trebui sa iti dea o cota parte, ceva, pentru reclama 🙂
    La toti patronii de restaurante din Baia Mare ma refer 🙂
    La cat de frumos le faci reclama…ai merita 😉

  2. Macar au idee ca le faci reclama?
    Cred si eu ca vin pe acolo rugbisti, ca e sala mare, au loc sa incinga un joc, o bataie, un dans. :))

  3. Un local deosebit. Mancarea e foarte buna. Am avut ocazia sa merg si la o nunta unde totul s-a ridicat peste nivelul asteptarilor. Multumim pentru recomandare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*