La teatru cu noi

Nu doresc sa preiau postul de „blogger oficial” al Teatrului Municipal de la Alina, dar consider ca si aici la mine trebuie sa mentionez despre ceea ce ne asteapta in perioada 1-3 noiembrie.

   Teatrul Municipal Baia Mare redeschide sectia Revista. Si cel mai bun mod de a face acest lucru e un festival. Asa ca oameni buni daca va place teatrul, cei de acolo va asteapta in perioada 1-3 noiembrie cu o serie de spectacole de la cele mai renumite sectii de Revista din tara.
    Momentul ales nu putea sa fie mai prielnic. Noi, ma refer la baimareni, stim bine ca teatrul nu mai arata foarte primitor. Astfel in pauza stagionala s-a lucrat intens la renovare pe interior. Si putem sa spune ca totul a iesit foarte frumos. Chiar daca mai sunt multe de facut, primarul Catalin Chereches ne-a asigurat de investitii multianuale care pana in 2016 vor aduce o noua infatisare atat Teatrului Dramatic cat si Teatrului de Papusi.
 Orasul acesta e infometat dupa cultura, si nimic nu ne ajuta mai mult decat o reprezentatie de marca a unor actori renumiti, care in perioada mai sus amintita ne vor incanta simturile vizuale si auditive pe scena Teatrului Municipal.
    Pentru cei interesati, mai jos programul:
1 noiembire – Cartea Junglei si Bonsoir,Paris! de la orele 13:30 si 19:30
2 noiembrie – Bibici si Mitici de la ora 19:30
3 noiembrie – Revista revistelor si Aplauze, Aplauze! de la orele 16:00 si 19:30
Preturi: 1 bilet 1 persoana – 60 de lei, 1 bilet 2 persoane – 100 de lei, 1 abonament pt tot festivalul – 200 de lei.

P.S.: Actorii abia asteapta, sper ca si voi…

Sursa foto: www.facebook.com/catalin.chereches

12 comentarii

  1. Intr-adevar, preturile sunt cam mari.
    Primarul asta al vostru mi-am adus aminte ca e unul tanar, nou ales. Vad ca e croit pe treaba.

  2. Nu am mai fost de mult la teatru, dar daca asa sunt preturile peste tot, nici nu cred ca mai ajung vreodata. Mi se pare exagerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*