Piata Revolutiei prinde contur

Nu sunt trust media ca sa aduc o stire in exclusivitate, dar sunt mandru ca pot sa imi exercit parerea fara sa fiu presat de cineva.

Cu ceva timp in urma v-am relatat despre planul primarului Catalin Chereches in legatura cu Piata Revolutiei. S-a organizat un concurs de proiecte, care a fost castigata de o firma din Bucuresti. Nu are importanta numele, dar e de retinut ca la noi in oras nu sunt firme capabile sa castige o asemenea lucrare de anvergura.

Acum cateva zile primaria orasului nostru a anuntat ca din 2013 vrea sa inceapa efectiv lucrarile care vor avea loc in plin centrul orasului Baia Mare. Ma bucur enorm pentru faptul ca se doreste ca aspectul final sa aduca cu istoria si traditia acestui oras. Se va pune in valoare fantana arteziana dezafectata, iar pa langa cea existenta isi vor mai face aparitia doua fantani, una dinamica cu jocuri de culori si muzica, iar alta de aburi de apa, pentru distracita celor mici.

Pentru cei care se gandesc ca totul va fi doar beton, puteti sa va linistiti. Oamenii din spatele proiectului ne-au spus ca arborii vor avea un rol extrem de important in aspectul final al pietii. Ma bucur nespus de mult ca statuia Minerului va fi reabilitata, si isi va lua locul bine meritat in aceasta comunitate, care incepe sa uite ca exista datorita lor, minerilor.

Sa speram ca cele 3 milioane de euro cat sunt necesare proiectului vor fi bine cheltuite. Astfel incat imaginile din proiect sa devina si realitate.

P.S: Oare cu sediul Remin ce se va intampla, si mai important oare cand ?

Sursa foto: citynews.ro

20 de comentarii

  1. 1.Sper sa aveti parte de o piata frumoasa. Esti sigur ca nicio firma de la voi n-ar fi putut duce proiectul si ca era musai nevoie de una din Bucuresti? Nu de alta, dar licitatiile astea… stii cum se dau pe ochi frumosi si spagi mari.

    2.Trusturile media nu mai aduc stiri in exclusivitate, ci le preiau de pe agentiile de presa sau… de pe bloguri. 😀

  2. Ma bucur va fi renovata char daca nu vad prea multi copaci si spatiu verde in poze. Oricum se pare ca la vara, cand ma intorc o sa prind santierul.

  3. Foarte frumos.. Va doresc sa aveti noroc si sa se definitiveze proiectul… Nu ca la noi in oras.. de mai bine de un an de zile sta proiectul mare si frumos in centrul orasului pentru o piscina cu toate utilitatile, ceva gen strand.. si nu mai incep lucrarile 😀

  4. Din ce imagini ai postat ar trebui sa iasa ceva interesant. Poate chiar va iesi. Oricum, e o diferenta enorma intre ceea ce va trebui sa fie si ceea ce este…
    S-aveti bafta!

  5. Nu arata rau deloc proiectul, sper sa aiba si o finalizzare intregul proiect, iar la anul pe vremea asta sa ne bucuram de noua Piata a Revolutiei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*