La "Tom & Jerry"

 Incepand de azi, voi prezenta in fiecare luni un bar, un pub sau un restaurant; asa, prin ochii nealcosi de baimarean.
        Seria o voi incepe cu o terasa draga mie in special, draga si multor baimareni care trec pe la Parcul Regina  Maria. Da, e vorba de Terasa Tom&Jerry. Ma gandesc ca stiti cu totii unde se afla exact. Dar, daca nu, va spun eu. Aceasta terasa se afla pe strada Petofi Sandor, in curtea unei casa de tip vanatoresc de la inceputul secolului XX.
       Terasa e poate una dintre cele mai renumite din Baia Mare, desi, asa zisa mondenitate din oras nu o frecventeaza. Dar oamenii ce poposesc pe terasa acolo probabil sunt cei mai faini de prin oras. Atmosfera e una familiara, cei ce deservesc locatia isi fac treaba foarte bine. Poate e printre putinele localuri unde se curata, sterge masa din juma in juma de ora. Servirea se face la bar. Simplu si usor, achitam si suntem serviti. Terasa arata foarte bine, imbina placut modernul cu traditonalul. Anul acesta s-au facut multe modificari. Au inlocuit bancile, au pavat pe jos, au adus alte umbrele, deci l-au pus in pas cu moda. Multa lume s-a plans la inceput de lipsa binecunoscutelor pietricele de pe jos, dar pe parcurs, s-au obisnuit si se pare ca nu deranjeaza in mod obsesiv pe cineva, de vreme ce terasa e mai mereu plina.
        Sa nu uitam totusi de preturi. Sunt in ton cu moda locatiilor care stau in preajma parcurilor, nici prea mici dar nici excesiv de mari.
        Cam acesta ar fi primul articol pe nisa aceasta pentru Baia Mare. Voi continua si saptamana viitoare cand vom poposi intr-un nou local. Am vrut sa incep cu un local foarte drag mie, care merita sa fie cap de afis la un astfel de sir de localuri.

Nota 
Pret: 8 
Ambianta: 9
Servire: 9


P.S: La meciuri atmosfera e bestiala 🙂


Sursa foto:http://www.facebook.com/pages/Terasa-Tom-Jerry

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*