Piata Revolutiei cu o noua infatisare

        De ceva vreme tot circula prin oras vorba ca Piata Revolutiei va avea o noua infatisare. Bine, momentul derularii lucrarilor nu se stie, dar premise pentru inceperea acestui proiect exista.
Saptamana aceasta s-au intalnit cei de la primarie cu arhitectii care, dupa parerea mea, au niste idei interesante, printre care: zona verde, bancute noi, fantana arteziana functionabila. Sunt curios cum se va integra acea troita in peisaj!!! Cineva s-a gandit ca aceasta piata e un fel de monument dedicat celor ce au luptat in `89 ca noi sa putem scrie nestingherit pe aici???
           Personal, ideea de ceva nou prin centrul gri si plin de beton mi se pare extraordinar. O zona verde bine ingrijita ar da un aspect cu totul diferit orasului nostru. Cladirile din jur ingrijite, primaria mutata in fostul sediu Remin, astfel vom incepe si noi sa avem un centru care poate concura cu orice oras din Transilvania. Da, se aude ca si fostul sediu Remin va intra in subordinea primariei. E poate unul dintre lucruile care ne-ar usura viata noua, tuturor. Spatiu este berechet pentru a adaposti toate serviciile administratiei locale, iar noi nu ar mai trebui sa ne plimbam in 10 locatii diferite pentrua rezolva problemele ce tin de oras.

Astept cu nerabdare demararea lucrarilor si noua infatisare a dezolantei locatii actuale.

Sursa foto: ZiarMM.ro & http://www.facebook.com/catalin.chereches


P.S.: Mai jos planul cu noul look. Asa de fite 🙂

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*