Parcul Central Baia Mare

      Daca ieri tot ne aflam in preajma renumitului parc baimarean, azi vom poposi in viitor. Mai exact, peste aproximativ doi ani, cand ar trebui sa fie terminate lucrarile la noul parc. Acesta va fi amplasat pe locul fostelor sere ale orasului. Da, acolo langa stadionul de rugby.
       Cu siguranta ati auzit si voi de acest proiect care se doreste a fi unul foarte ambitios. Orasul va respira. Vom avea, in sfarsit, inca o oaza de liniste si in partea aceasta a orasului, care a fost lipsita de astfel de locuri. Parcul va fi intins pe o suprafata destul de mare, aproximativ pe 4 hectare. Probabil atractia acestui parc va fi labirintul verde promis, fantana arteziana si foarte multe plante specifice zonei noastre geografice. Expozitia Vida Geza va avea un loc special in incinta parculuii, ceea ce ne poate doar bucura. Astfel, turistii vor avea  si ei ce vedea. Nici copiii nu au fost uitati, vor avea un loc de joaca ultramodern care se va integra perfect in verdele oferit de acest parc.
 Bani exista, terenul este disponibil, deci, tot ce mai trebuie facut este inceperea lucrarilor. Vom continua sa urmarim cu mare atentie lucrarile la acest proiect, unul de care ar trebui sa ne bucuram cu totii. Orasul trebuie sa devina din ce in ce mai verde.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*