Noaptea Muzeelor Baia Mare

Inițiativă
Craica nu dispare

Noaptea Muzeelor este un eveniment mondial, la care a aderat și România, acum câțiva ani. Acest moment este un bun prilej pentru a deschide apetitul omului de rând spre cultură și educație. De aproximativ 6 ani, Baia Mare participă cu tot ce are în dotare la acest eveniment.

În cadrul fiecărui muzeu participant la acest eveniment, veți putea vizita expoziții special gândite pentru această seară. În plus, la fiecare locație părtașă, organizatorii ne-au pregătit destule evenimente, astfel încât să nu intervină plictiseală, la un moment dat. Vor fi concerte și momente de actorie în aer liber etc.

Mai sus avem un filmuleț de promovare a evenimentului, realizat cu ajutorul celor de la Planetariul Baia Mare, în strânsă colaborare cu Aeroportul Internațional Baia Mare. De altfel, Planetariul Baia Mare își așteaptă vizitatorii între orele 19-01, eu am fost în fiecare an de când participă dânșii la eveniment, merită.

Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Istorie, Muzeul de Mineralogie și Bastionul Măcelarilor vă așteaptă tot în intervalul 19-01. Intrarea este liberă peste tot, iar timpul e berechet pentru o plimbare nocturnă pe străzile orașului. Singurii care se abat de la regulă sunt cei de la Muzeul de Artă, care au program între orele 16-24.

Deci oferte există, acum să vedem dacă vor fi și consumatori. Dar, din experiența anilor trecuți, cred că băimărenii vor face tot posibilul să își cultive simțul cultural. Noaptea Muzeelor Baia Mare e momentul oportun pentru acest lucru.

Comentarii

  1. By Adrian B

  2. By Andreea D.

  3. By zoozle

  4. By adelinailiescu

  5. By Alin Nicorici

  6. By Adriana

  7. By Pato Basil

  8. By Pato Basil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *