Opriți-vă acum !

Fruntași cu 0%
Recensământ Baia Mare

Nesimțirea crasă a unora nu are limite. Deși am sesizat de mai multe ori modul în care acționează unii concetățeni de-ai noștri, se pare că nu se schimbă nimic. Modul de a acționa a unora nu are nimic de-a face cu un om emancipat.

Parcul Regina Maria, una dintre redutele verzi al orașului de pe Săsar, a ajuns să fie batjocura mai multor așa-ziși oameni. Se pare că unii dintre aceștia îl folosesc de ceva vreme pe post de rampă de gunoi, depozitând aici chiar și materiale de construcții.

Din păcate administrația locală nu are cum să combată acest flagel. Dacă până acum ne lăudam că suntem un oraș curat, în ultima vreme au tot apărut astfel de mormane de gunoi. Îngrijorător e că aceste ”construcții” se află pe lângă zonele verzi.

Nu e ceva local, știu asta, însă trebuie să facem ceva pentru a opri acest flagel. Să luăm atitudine, să facem poze, să sesizăm autoritățile în momentul în care vedem pe cineva care se debarasează de gunoi astfel. Am încredere în administrația locală, știu din propria experiență că rezolvă problemele de genul.

Aștept momentul instalării camerelor de supraveghere în acest oraș. Poate atunci vom putea sancționa contravențional astfel de derapaje. Gândiți-vă la ce se poate întâmpla dacă lăsăm astfel de persoane să acționeze după bunul plac.

Trebuie opriți, iar pentru asta e nevoie să ne implicăm cu toții.

Sursa foto.

Comentarii

  1. By Alexandra

  2. By Cristina

  3. By Janos

  4. By Javra

  5. By Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *