Orange Baia Mare aici, Bucuresti raspunzi?

Primii fulgi, primele probleme
USL la putere in Baia Mare

Ieri toata ziua cei de la Orange m-au tinut intr-un morman de nervi. Aventura vietii mele incepe cu inventia asta numita telefon mobil. Am un numar Orange din anul 2000. An de referinta, atunci am dat la pestisori cianura 🙂 Cand mi-am cunoscut minunata nevasta, in 2010, am decis sa imi portez numarul in Vodafone deoarece dansa avea numarul acolo.

Greseala vietii mele, deoarece acum cand incerc sa ma intorc la astia portocalii nu sunt lasat tocmai de ei. In data de 3 decembrie am fost la OrangeShop Baia Mare unde timpul de asteptare enorm este din partea casei. Mi-au preparat aia de pe acolo actele si mi-au zis ca in 3 zile numarul e gata portat, dar pentru siguranta lor pe contract au trecut data de 10.12.
Normal ca m-am bucurat. Astept eu ce astept si ieri in 12.12.2012 sun la portocale sa vad de ce dureaza totusi asa mult. Dupa ce ma tin la telefon 30 de minute in care ascult o colinda in limba lui Shakespeare descopera ca la Orangeshop Baia Mare au gresit o cifra. Bun. Ma trimit acolo. Ma duc. Acolo surpriza, ei nu au gresit nimic cica daca s-ar fi gresit nu ii lasa porgramul sa introduca cererea.
  Vin acasa si sun la Serviciul Clienti Orange, din nou. Ii spun la baiat toata istoria, la care el: ” Noi nu ne ocupam de portabilitate. Dar vad ca sunteti in asteptare”. Mai oameni buni, acum ori mi-e gresita o cifra ori nu va ocupati ori sunteti atat de incompetenti incat sa nu gasiti o rezolvare la o problema simpla??
Am crezut ca scapand de sfecla si trecand la portocala va fi ma bine. Insa incep sa am dubii. Asa ca le-am acordat termen de rezolvare pana in 17.12.2012. Sper ca macar atunci sa isi merite banii abonamentul de la Orange.
P.S.: Incompetenta Orange incepe la Bucuresti trece prin Baia Mare si se termina la Bucuresti.

Surs foto:mobile.acasa.ro

Comentarii

  1. By Anonymous

  2. By DANAP.RO

  3. By literestacojii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *