USL la putere in Baia Mare

Orange Baia Mare aici, Bucuresti raspunzi?
La Oaza Italiana

S-a terminat. Alegerile parlamentare au trecut. Murdaria electorala a ramas. Am incercat in perioada campaniei electorale sa va prezint candidatii partidelor pentru Baia Mare. Duminica m-am prezentat la vot ca de altfel din 2004 la fiecare scrutin care s-a organizat in aceasta minunata tara.

Vreau sa va spun ca oamenii din Baia Mare nu au fost convinsi sa iasa la vot. Degeaba incearca lumea sa dea vina pe vreme, e clar ca nu ne mai regasim deloc in programele acestor mascarici. Evident ca sistemul acesta de votare este unul deficitar si in loc sa scapam de niste neica nimeni de prin Parlament in aceasta legislatura ne trezim cu vreo 50 in plus.

In Baia Mare invingatori au iesit cei trei crai de la “est”. Evident ca nu vor face nimic pentru acest oras si colegiile lor. Nu are rost sa ne imbatam cu apa rece. Doi dintre ei au fost acolo si au reusit fix zero. Acum vor fi trei si impreuna vor reusi sa atinga nivelul precedent de realizari. Baia Mare va ramane iar pe tusa, toate proiectele vor trece pe langa noi, iar ei se vor imbogati bine mersi. Prin munca cinstita bineinteles.

Prezenta la vot ar trebui sa dea de gandit acestor bufoni parlamentari. Insa sunt convins ca timp de patru ani dansii vor trage chiulul, vor participa la sfintiri de biserici ( ca de asta are nevoie tot “boborul”) si vor gasi mereu scuze pentru nerealizarile lor. Sper ca macar la urmatoarele alegeri sa ne trezim din somnul cel de veci, care se pare ca s-a asternut asupra acestei tari din 27 decembrie 1989.

P.S.: Sunt extrem de fericit pentu scorul PPDD. Cei care i-au votat vor primii mii de euro, iar astfel tara o va duce mai bine instant 🙂

Sursa foto:geozamfir.ro

Comentarii

  1. By amiralul

  2. By Adriana

  3. By Yamasha

  4. By Claudiu

  5. By Paul

  6. By Floca

  7. By literestacojii

  8. By elly weiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *