USL la putere in Baia Mare

S-a terminat. Alegerile parlamentare au trecut. Murdaria electorala a ramas. Am incercat in perioada campaniei electorale sa va prezint candidatii partidelor pentru Baia Mare. Duminica m-am prezentat la vot ca de altfel din 2004 la fiecare scrutin care s-a organizat in aceasta minunata tara.

Vreau sa va spun ca oamenii din Baia Mare nu au fost convinsi sa iasa la vot. Degeaba incearca lumea sa dea vina pe vreme, e clar ca nu ne mai regasim deloc in programele acestor mascarici. Evident ca sistemul acesta de votare este unul deficitar si in loc sa scapam de niste neica nimeni de prin Parlament in aceasta legislatura ne trezim cu vreo 50 in plus.

In Baia Mare invingatori au iesit cei trei crai de la „est”. Evident ca nu vor face nimic pentru acest oras si colegiile lor. Nu are rost sa ne imbatam cu apa rece. Doi dintre ei au fost acolo si au reusit fix zero. Acum vor fi trei si impreuna vor reusi sa atinga nivelul precedent de realizari. Baia Mare va ramane iar pe tusa, toate proiectele vor trece pe langa noi, iar ei se vor imbogati bine mersi. Prin munca cinstita bineinteles.

Prezenta la vot ar trebui sa dea de gandit acestor bufoni parlamentari. Insa sunt convins ca timp de patru ani dansii vor trage chiulul, vor participa la sfintiri de biserici ( ca de asta are nevoie tot „boborul”) si vor gasi mereu scuze pentru nerealizarile lor. Sper ca macar la urmatoarele alegeri sa ne trezim din somnul cel de veci, care se pare ca s-a asternut asupra acestei tari din 27 decembrie 1989.

P.S.: Sunt extrem de fericit pentu scorul PPDD. Cei care i-au votat vor primii mii de euro, iar astfel tara o va duce mai bine instant 🙂

Sursa foto:geozamfir.ro

19 comentarii

 1. auzi, hai ca am solutia pt o tara frumoasa si curata…

  absolut toti politicienii sa fie in parlament la sedinta, cu ministrii, presedinte, tot.. absolut tot ce inseamna politica sa fie acolo inauntru. si sa pice o bomba atomica peste ei. sa crape toti

  doar asa se va putea cladi o noua clasa politica mai putin corupta. poate se va corupe si cea noua dar in timp. timp in care vor fi nevoiti sa traga oentru tara.

 2. USL we la putere peste tot.. si la mine bineinteles…
  Damn!
  Oricum nu vor face nimic..poate ne inchis si noua minele si carierele…:|

 3. Si la mine in Prahova au luat tot USL-ul. E rau, nu vom avea opozitie nici acum…poate doar daca se vor certa pentru ciolan…intre ei.

 4. Cica au iesit astia de la USL cam prin toata tara. Era de asteptat, cred. Desi toata lumea-i face hoti, pana la urma tot pe ei ii voteaza.

 5. Râsul lumii…singurii care încă nu și-au dovedit hoția sunt cei din PPDD. În rest, ARD, USL, UDMR au făcut cu toții dovada abilității lor:))) Vivat națiune, halal să-ți fie!

 6. USL e peste tot majoritar. Cineva trebuia sa fie. Acum sa-i vedem ce-or face. Si dupa ce vedem, incepem sa-i judecam daca fac porcarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*