Primii fulgi, primele probleme

Eroii nu mor niciodata
Orange Baia Mare aici, Bucuresti raspunzi?

Primii fulgi de nea, primele probleme. Ar trebui sa includem aceste afirmatii in imnul tarii noastre. Daca pana acum cateva zile am fost obisnuiti cu o vreme destul de calduroasa, de duminica a sosit iarna in Baia Mare.

Bineinteles ca omatul proaspat cazut din cer a si pus in dificultate autoritatile. Sa nu uitam ca in toamna, primaria s-a laudat cu un parc auto care va asigura buna desfasurare a traficului in conditii grele de iarna.
Nu sunt eu mare expert in deszapezire insa cred ca atunci cand incepe sa se depuna zapada fulg peste fulg ar trebui intervenit. Nu inteleg de ce asteptam pana cand ajunge zapada la o anumita inaltime. Daca intervenim din timp cu sare si nisip nu mai cred ca am vedea troienele de zapada de pe marginea drumului.
Sa nu uitam ca si noi suntem vinovati de traficul greoi din oras. Oamenii nu curata in fata scarilor de bloc iar comerciantii la fel trag chiulul cand vine vorba de spatiul din fata magazinelor. Daca am punea mana toti, atunci cu siguranta nu ne-am impiedica de zapada si gheata pe fiecare straduta. De obicei dam vina pe administratie pentru orice, insa uitam ca si noi suntem la fel de responsabili de perimetrul locuintelor sau spatiilor comerciale.

Astept cu nerabdare momentul in care Catalin Chereches va recunoaste si greselile pe care le face. Continuam sa lucram cu aceeasi firma de deszapezire care anul trecut a fost clar depasita de situatie. Un lucru stiu sigur despre cei de la Rosal, sunt dotati cu vehicule, insa nu le vedem si pe strada.

P.S.: Noroc ca mai iese soarele din cand in cand…

Comentarii

  1. By DANAP.RO

  2. By Taraboste t

  3. By literestacojii

  4. By literestacojii

  5. By amiralul

  6. By Adriana

  7. By Adriana

  8. By Bogzilla

  9. By bucuros

  10. By elly weiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *