Orasul socializeaza

Uneori il laud, alteori il critic. E vorba bineinteles de  primarul Catalin Chereches. Poate ca par cam aiurit, dar omul nu e perfect, asa ca atunci cand e de laudat il laud iar cand e de criticat o fac vehement.

Primarul a promis multe, acuma trebuie sa asteptam sa vedem si cate poate sa realizeze. Unul dintre lucrurile pentru care merita laudat e modul in care socializeaza cu oamenii acestui oras. Orasul nostru nu a avut un asa primar deschis spre comunicare ca si actualul.

Consiliile Civice din fiecare cartier sunt dovada vie a acestui lucru. Sa inteleaga toata lumea despre ce e vorba acolo. Fiecare cartier al orasului, 12 mai exact, are arondat mai multe strazi. Bineinteles fiecare cu problemele sale. Unii sunt nemultumiti de siguranta, altii de iluminatul stradal, de galagie si mai cine stie ce fel de probleme cu care se confrunta cetatenii de prin Baia Mare.

Primarul si echipa sa, ca nu se gandeste singur la toate, au decis ca e de bun augur infiintarea unor consilii civice in care sa isi verse oful reprezentantii cartierelor baimarene. Acolo toti vor avea ocazia sa semnaleze probleme si chiar sa propuna idei pentru rezolvarea lor. Totul se face pe baza de voluntariat si din iubire pentru oras.

Orasul Baia Mare are nevoie de astfel de initiative si ma bucur ca oamenii din oras constientizeaza acest lucru si participa la intrunirile cu domnul primar.

P.S.: Sa speram ca o sa mai avem motive de lauda…

Sursa foto:www.facebook.com/catalin.chereches

13 comentarii

  1. Foarte buna abordarea, iar daca se tine de treaba are toate sansele sa iasa la pensie ca primar 🙂
    O metoda ideala de a interactiona cu cetatenii si de a le intra pe sub piele, asta daca si reuseste sa indeplineasca ce promite …

  2. să ajungă şi prin Hotvonul cel minunat, că am să-i spun vreo 2 vorbe, dacă tot e aşa deschis.

  3. Super ideea asta.. pentru ca altfel comunici cu oamenii asa decat intr-un birou anost… felicitari….

  4. E o idee buna, cu un aer oarecare de populism. Trebuie sa ai curajul sa infrunti oamenii si mai tarziu, cand, sa zicem, ca ai incercat sa le indeplinesti doleantele si nu ai reusit.
    Bine, totusi, ca a avut initiativa asta. Uite cum ajung niste lucruri firesti (nu stiu daca scrie in fisa postului lor, dar asa ar trebui sa faca toti primarii)sa ni se para niste merite execeptionale.

  5. De cand avem un nou primar, nu am mai auzit nimic, nici de bine, nici de rau, de parca nici nu ar exista. Celalalt era controversat, iubit de unii, urat de altii, dar stiam ca este acolo. :))

  6. Aveti un primar tanar cu idei bune. E adevarat, cam miroase a populism dar cred ca e OK. E necesara o supapa pentru nemultumirile mai mici sau mai mari…pe care primarul vostru a sesizat-o si o speculeaza bine. In folosul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*