Pagină dedicată orașului

Acum ceva timp, lăudam o pagină dedicată pozelor vechi cu orașul Baia Mare. Pagina se bucură de succes în rândul utilizatorilor de internet, însă numărul celor care o urmăresc, pălește în fața unei alte pagini dedicate orașului de pe Săsar.

Baia Mare-Mass Media, căci despre ea discutăm aici, a strâns foarte multe aprecieri din parte celor care urmăresc viața cotidiană a orașului. Am observat că multe persoane își scriu aici ofurile și păsurile legate de oraș.

Ar fi de apreciat ca și administrația locală să aibă pe cineva care să urmărească această pagină. După o scurtă incursiune în pagină, ar descoperi că tot ceea ce părea idilic are nevoie urgentă de rezolvare.

Reacția societății băimărene întârzie să apară în offline, însă parcă-parcă se mișcă ceva aici. Au o activitate extrem de importantă, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure.

Pentru cei care doresc să ne împărtășească ceva legat de oraș, sunt invitați să o facă aici. Nu se promite o rezolvare a situației, doar o reacție este posibilă din partea noastră, a cetățenilor, probabil și din partea autorităților.

Foto

6 comentarii

  1. Fii sigur ca urmaresc multi aceasta pagina, dar exista o cale lunga pana la rezolvarea pb. Important este sa fie mai multi care cer acelasi lucru. La un subiect (articol) sa fie aduse detalii si ce este cel mai important sa vina cu solutii.

  2. Până la urmă, legat de Baia Mare mă interesează ce se mai întâmplă cu formaţia de handbal masculin. Mai există?

  3. Ar fi bine daca s-ar tine cont si de parerea cetateanului sau macar, nu stiu, sa ofere public nuste reactii fata de atidudinea lui Gigel.
    Din cate am vazut eu pe Facebook, sunt foarte multi cei care isi exprima parerea direct pe pagina unui lider politic. Foarte rar am vazut si un raspuns din partea politicianulu, unul concis si clar, fara a te ameti.

  4. Eu imi doresc ca oamenii din administratia publica sa isi faca simtita prezanta acolo. Sa vina cu raspunsuri, daca solutii nu au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*