Pavilionul Regina Maria

pavilionulreginamariaAmplasat în Parcul Regina Maria, noua clădire este de o frumusețe ieșită din comun. Renovată destul de repede, a fost luată în primire săptămâna trecută. Astfel, pensionarii din oraș se vor putea bucura de un nou loc unde să își verse ofurile.

Fosta clădire a Clubului Pensionarilor arăta deplorabil, nu s-a făcut nicio modificare la ea de când a fost construită. Cum orașul nostru nu duce lipsă de pensionari, acest pavilion recent construit, reprezintă un pas mare înainte. Din paria societății, acești oameni, datorită muncii depuse de consilierii locali și primar, au câștigat o luptă împotriva uitării.

Pavilionul recent predat, a fost renovat timp de un an de zile, iar acum este unul dintre cele mai frumoase clădiri din întreg orașul. Aici, vârstnicii vor putea să își serbeze evenimentele majore din viață. De asemenea, tot aici vor putea savura o partidă de șah sau rummy. Tot aici, oamenii care au renovat s-au gândit și la cei ce doresc să își savureze cafeaua, sucul sau băutura. Astfel, Pavilionul Regina Maria va satisface dorința tuturor bătrâneilor.

În următorul timp, vârstnicii vor avea timp să descopere noile facilități ale acestei clădiri. Până atunci, administrația locală urmează să termine de renovat un nou centru de bătrâni. Un oraș poate să progreseze din momentul în care se ocupă și de bătrânii care au clădit istoria acestui loc. Baia Mare se află pe drumul cel bun, un lucru pentru care merită apreciată administrația locală.

Sursa foto.

15 comentarii

 1. E de apreciat… felicitari voua si administratiei…
  La noi este doar un parculet dedicat batranilor…cu un foisor.. in rest nimic 🙁

 2. Orasul Baia Mare se afla pe un drum foarte bun, asta deoarece avem un primar foarte bun care tine la noi.

 3. Intotdeauna merita toata apreciere asemenea initiative… pacat ca totusi sunt ca „rara avis” pe la noi, da’ poate in viitor, sper eu cat mai apropiat sa se schimbe putin optica in aceasta privinta.

 4. Laudabila initiativa, pe de alta parte mi se pare destul de normal sa se acorde un mai mare interes locurilor pentru relaxare si petrecerea timpului liber a populatiei, indiferent de varsta. Suntem sau nu suntem europeni cu acte in regula? 😀
  Si in orasul meu s-au finalizat multe asemenea proiecte.

 5. „Un oraș poate să progreseze din momentul în care se ocupă și de bătrânii care au clădit istoria acestui loc”
  Mi-a placut mult cum ai formulat asta,cred ca te-ar aprecia batraneii pt ca le acorzi aceasta atentie !

 6. Pune si tu niste poze, daca zici ca e asa frumos acest pavilion! Sa se vada si la Bucuresti!

2 trackback-uri / pingback-uri

 1. Noul centru social
 2. Alooo, Poliția Locală ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*