Primarul priceput la toate

catalin cherches si coalitia pentru baia mare
catalincherches       De 365 de zile avem un primar nou in Baia Mare, Catalin Chereches. De 10 zile avem acelasi primar reales, Catalin Chereches. Ales cu un scor zdrobitor, sustinut de majoritatea partidelor politice. Pe plan local nu a avut cu cine se bate. E posibil sa fii castigat si datorita carismei, dar in primul rand, a castigat pentru ca a aratat ca daca vrei se poate.A semnat proiecte pentru dezvoltarea unor cartiere, a reabilitat mai multe drumuri si scoli, a inceput mutatul rromilor si cred ca as putea continua la nesfarsit.
       Am doar o singura obiectie. Mi se pare totusi un primar ingamfat, un primar prea increzut. Sa nu uite ca si de pe cai mari se poate cadea si chiar se poate lovi urat. Tot ce a facut bun poate fi uitat printr-un sigur pas gresit. Mi se pare mie ca atunci cand viziteaza cate un santier sau un proiect in derulare, el le stie pe toate. Inteleg si eu ca are multe studii, dar acuma serios el stie si cum se reabiliteaza un drum de la A la Z, stie si cum se contruieste un bloc, stie si cum trebuie derulat un proiect social. Sincer, e bine ca ii verifica pe cei care lucreaza si ii pune la munca, dar nu ar trebui sa isi de-a cu parerea asupra oricarui pas.
       Stiu ca are multi sustinatori, foarte multi dintre ei sunt tineri, oameni care pot sa invete un lucru prost de la el. Ingamfarea nu face bine nimanui. E un primar de viitor, cu un urias potential, dar trebuie sa fie mai modest si atunci are viitorul asigurat in primarie, pentru ca de putut poate.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*