Raul Sasar lasat in paragina

     În timpul facultatii, trebuia sa fac un proiect european. Si dată fiind iubirea pentru acest minunat oras, m-am gandit sa il fac pe modernizarea si intretineara malului raului Sasar. Asta s-a intampla in 2007, luand  nota 9 datorita acestui proiect. Si azi ma mandresc cu acel

proiect, pentru ca la nici 1 an jumate de cand am scris  acel proiect, s-a inceput modernizarea raului ce strabate orasul de la E la V. Ca majoritatea baimarenilor si eu am fost foarte bucuros, caci imi imaginam deja tot felul de lucruri care m

ai de care SF ce s-ar putea intampla pe raul nostru. Totul a decurs normal, muncitorii faceau de zori malurile. Apoi, dintr-odata totul s-a terminat. S-au oprit oamenii, masinile au ramas in paragina in mijlocul raului, nu au mai pus garduri de protectie pe mal. Totusi ar trebui sa se gandeasca ca mai sunt copii care se joaca pe acel mal, care pare destul de periculos. Singurul loc unde se pare ca l-au terminat e la podul de la Gold Plaza, unde oamenii din zona au insistat din cauza surparii malului.
       Eu nu stiu daca primarul are acest proiect printre cele 15, dar consider ca e unul de o importanta extrema. Suntem orasul unde am putea avea macar un rau amenajat decent si noi lasam totul in paragina la jumatatea lucrarilor sau poate chiar mai mult. Daca dorim sa dam o alta infatisarea acestui oras trebuie sa incepem cu raul Sasar. Amenajate bancute pe mal, un mic trotuar, pista de biciclisti si, nu in ultimul rand, un gard de protectie. Consider ca acest lucru ar trebui sa fie primul obiectiv din agenda noului/fostului primar. Nu lasati raul Sasar in paragina !!!

Sursa poza:eMaramures.ro

4 comentarii

  1. Ai dreptate este important si merge incet, dar sa stii ca eu am ajuns in aceasta vara acasa dupa un an si am fost destul de placut surprins de rau.

  2. Adevarul e ca o pista de biciclete dintr-un capat in altul al raulu nu ar fi rau , ar strabate tot orasul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*