Simulare ONU

În perioada 21-25 august, orașul de pe Săsar se va afla în lumina reflectoarelor. Rotaract Baia Mare, va organiza una dintre cele mai importante evenimente din acest an. Model United Nations (simulare ONU) va fi organizat pentru prima dată în România.

Participanții la acest eveniment vor veni din toate colțurile lumii și vor reprezenta țara din care provin. La această întrunire, se vor discuta teme privind abuzuri la drepturile omului, criza economică, militară sau probleme de mediu.

O astfel de simulare este extrem de sănătoasă, participanții pot înțelege întreg mecanismul de funcționare al unei instituții precum ONU. Ședințele vor începe la ora 9 și vor ține până la ora 16. După aceea, urmează activitățile sociale.

Astfel, orașul nostru are șansa de a se face cunoscut și bine promovat de către tinerii, care ne vor vizita urbea pe parcursul acestor zile. Sper ca ospitalitatea noastră să se facă bine simțită.

Foto

6 comentarii

  1. Chiar mă întreb ce obiective turistice există în
    Baia Mare şi împrejurimi, care pot atrage turişti.

  2. Sunt destule obiective încât 4 zile să „obiectiveze” şi să uite de participarea la conferinţă 😛

  3. Hehe, asteptai oaspeti de seama in Baia Mare. 🙂 Chiar ca e un eveniment deosebit, sper sa va aduca multe beneficii, sa-i impresionati pe straini din toate punctele de vedere. Iar temele de discutie sunt chiar stringente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*