Vrem Policlinica nr.2 si Casa Pocol

    De cateva luni bune se certau  la televizor Mircea Man, fostul presedinte al CJ si Catalin Chereches, primarul municipiului nostru drag. Se certau pentru ca asa le este coloratura politica, dar si pentru ca cei de la CJ nu vroiau sa inteleaga la ce ne trebuie noua ca oras, Casa Pocol si Policlinica nr.2.
     Acestea sunt doua cladiri aflate in paragina, de care nu se ocupa nimeni. Mai ales de Casa Pocol, unde de cativa ani buni nu se mai desfasoara nici o activitate. La Policlinica nr.2 este un spital, unde ajung de obicei, cei care au probleme cu rinichii. Dar se afla intr-o stare deplorabila, eu unul nu cred ca mi-as dori sa ajung in acel loc, nici macar ca simplu vizitator.
    Cele doua cladiri sunt emblematice pentru zonele in care se afla, ce e mai important de retinut pentru CJ, ca  aceste cladiri se afla pe teritoriul orasului Baia Mare. Avand in vedere starea deplorabila si ambitia tanarului primar, cred ca pe mana orasului s-ar putea rezolva starea deplorabila a cladirilor. La Policlinica nr.2 se doreste un centru de batrani modern, acolo fiind si un parculet unde batranii ce au ridicat acest oras se pot relaxa. La Casa Pocol nu s-a specificat ce se doreste, dar sunt mai multe variante, avand in vedere zona pitoreasca in care se afla. Se pot organiza dineuri, vernisaje care cu siguranta vor lasa o impresie buna invitatilor orasului.
La ora actuala, Zamfir Ciceu este presedintele CJ, care face parte din aceeasi hidoasa uniune ca si primarul. Probabil acum cei de acolo vor intelege ca orasul are nevoie de acele cladiri pentru a le pune la punct.

P.S.: Doream sa facem un bine si nu ne-au lasat, acum cine mai poate pune piedici orasului ???

Sursa foto:glasul.ro

4 comentarii

  1. Mai bine ar muta primaria in CJ si nu ar strica banii, ma refer la mutarea primariei pe platou, CJ are parcare destul de mare. Apropo, unde este Casa Pocol? este o cladire interesanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*